" חביתת עשבי תיבול עסיסית, פוקצ'ה לוהטת ופריכה, סלט ירקות טרי ורענן ואתו מבחר מכובד ביותר של מטבלים, ביניהם טחינה ירוקה, זיתים, סלמון מעושן, גבינת שמנת משובחת..." שירלי רחמים פותחת את הבוקר בביסקוטי, תל מונד
משנכנס אדר מרבין בשמחה, וגם במשלוחי מנות. במיטב מסורת הנתינה והאכילה היהודית, בפורים אנו מעניקים איש לרעהו מכל טוב, ולשמחתנו יש לנו השנה קצת יותר מאזן המן המסורתית הממולאת בפרג, וזאת חרף כבודה, שבמקומו מונח
לחורף מתוק, חמים וטעים – אספנו בשבילכם ארבעה מקומות שמציעים עוגות, עוגיות ושאר מתוקים ששמם הולך לפניהם בכל רחבי הארץ. את הקינוחים תוכלו להכין בעצמכם או לקנות מוכנים ולאכול בתאווה, והעיקר - להסתיר מתחת לסוודר
בשנות ה- 2000, חברו הטוב ביותר של האדם הוא הלפ טופ, ויסלחו לנו כל הכלבים באשר הם. אז איפה הכי מומלץ לשבת "בניחותא" עם כוס קפה ביד אחת ועכבר אלחוטי ביד שניה? לפניכם ארבעה מקומות, הנהנים מחברת אנשים ומחשבים
''באופן לא טיפוסי, התחשק לי מתוק. קיבלתי את ''הלנה'': מוס שוקולד שבליבה שלו צפון קרם ברולה. המוס היה מעודן ומאוזן היטב בין המתיקות האופיינית למרירות הקלה של שוקולד מריר משובח...'' דניאל לוין מבלה עם אבא בביסקוטי
''ראשונות הגיעו לשולחן שתי מנות מעוצבות להפליא, ומעוררות יצר הסתערות בלתי נשלט. קיפוד שוקולד לבן, ולגו שוקולד...''. נדב אבידן הצליח לאושש ידידה טובה ומבואסת בקפה-קונדיטוריה ביסקוטי תל מונד. זה לא היה מסובך
בשלב זה כבר הבנו שהמקום מצטיין בקינוחים אבל שום דבר לא הכין אותנו לטריקולד: שלוש שכבות שוקולד, מריר, חלב ולבן, ומעליהן מוס שוקולד. כל מילה שאכתוב בניסיון לתאר את הפלא לא תצליח להעביר את טעם גן העדן. לכן אומר בישירות, פשוט סעו לשם ותטעמו בעצמכם