איטלקייה, אסיאתית, פרסייה ומרוקאית נפגשות. על מה ידברו? בעיקר על איך מכינים אורז פרסי, כיצד משדרגים פסטה ובאילו תבלינים משתמשים המרוקאים. אספנו עבורכם ארבע מסעדות שישמחו לתת לכם טעימה מהעולם הפרטי שלהן
סושי, כידוע, נחשב לפלאפל החדש. סושיות צצות כיום תחת כל עץ רענן, ובצדק – אחרי הכל, מדובר במזון מהיר, בריא וטעים, עם מגוון מפתיע של וריאציות, שכיף לנשנש. למי שמתקשה להתמצא בתוך המגוון - הנה ארבע סושיות מומלצות ברחבי הארץ
משהו טוב קורה באזור השפלה בשנים האחרונות: הרחובות הראשיים ואזורי התעשייה מתעוררים לחיים, ומגוון של מסעדות, ברים ובתי קפה איכותיים נפתחים בראשון לציון, רחובות, מזכרת בתיה והסביבה. הנה ארבע מסעדות איכותיות באזור השפלה
כבר חלפו הימים שמסעדה סינית פירושה כדורי עוף מטוגנים ברוטב אדום, והאוכל הסיני, והאסייתי בכלל, תפס לו זה מכבר מקום של כבוד בנופי המסעדנות הישראלית. הנה ארבע מסעדות משובחות מן המזרח הרחוק. שתיים סיניות, שתיים אסייתיות
''לאחר טעימה מהוססת מהסשימי, אנחנו מתנפלים עליו במלוא הכוח: נתחי דג הטונה צרובים מבחוץ ומבפנים נאים ורכים. טעמם מופלא והם טבולים ברוטב יפני מתקתק המשביח את טעמם. נגיעת התבלינים הפיקנטים צורבת, מענגת את החיך ומדגישה כל טעימה...'' דניאל רום הפקיר את עצמו לחווית המטבח האסייתי בפנדה'ס, והתאהב