יום העצמאות עוד רגע מגיע ואנחנו כבר יכולים להריח את ריח הגחלים באוויר. אספנו עבורכם את המסעדות הכי שוות לחגוג בהן 71 שנות עצמאות למדינה היפה שלנו וגם כמה מקומות בהם תוכלו להצטייד בבשר הכי איכותי בארץ.
"בשלב השלישי אתה חותך חתיכה, מתפלא איך הסטייק נחתך בקלות יתרה ובשלב הרביעי אתה עוצם את העיניים ומתמסר כולך לטעם המשובח של הבשר..." אורלי פרש אזולאי ובן זוגה אוכלים את הסטייק שלהם , במורגנפלד, בשתיקה
''האסאדו היה נתח בשר למתקדמים, כל ביס צרך הרבה השקעה, אך בסיומו - סיפוק עילאי''. שי וקנין מבקש להודות לסוכנות היהודית, שבזכותה הגיע מרסלו מורגנפלד לארץ, ופתח בלימן את מסעדת מורגנפלד סטייק האוס המעולה
כמו כל בעלי העסקים בצפון הארץ גם המסעדנים מלקקים את הפצעים ומחכים להמוני בית ישראל שיגיעו לאכול, לבלות ולהזדהות. ארבע סיבות טעימות להישמע לצו הפטריוטיות ולעלות צפונה
עם פרוץ עונת המנגל אספנו מתכונים, טיפים והמלצות אישיות מחבורה מובילה של קצבים ומסעדנים מומחים לבשר. כל מה שצריך לדעת לפני שמתחילים לנפנף. להדפיס ולשמור
המסעדה הכפרית בנויה מעץ עם חלונות גדולים המשקיפים לנוף מדהים שנמצא בחוץ. בפנים מתנגנת מוסיקה אוטנטית ונעימה המשלימה את האווירה המיוחדת של המקום.