בשעת הצהריים לפעמים סטייק הוא יותר מדי, ואפילו חומוס עשוי להפיל אותנו על המקלדת עד סוף היום. אספנו בשבילכם כמה המלצות לארוחת צהריים קלה במסעדות
גיא סופר וזוגתו בוחנים את מסעדת אסף ארטיזנל, החבויה באחת משכונות רמת השרון. נרשמו סלט בייבי שרימפס, סלט ברזל וסלט ערמונים, קינוח בשם לולו, תנור מחמם ואווירה טובה. והמסקנה? נחזור גם לארוחת בוקר ביום שישי גשום
גם אסף ארטיזנל, כמו מיטב חברי, עשה את תחילת דרכו בעיר הגדולה. בימי שישי בבוקר היינו מתכנסים ברחוב יד חרוצים, ושם, באחת הפינות המכוערות של ת''א, קובעים כל פעם מחדש ש''העוגות שלו משפריצות חמאה''. כך שלבקר שוב בארטיזנל זה בדיוק כמו לבקר את חברי שעברו לשרון, זה שהם הרחיקו לא אומר שאני אוהב אותם פחות.
הקונדיטור שעשה מהפיכה בסטנדרטים הישראלים וקירב את כולנו לפריס, על שלל מאפיה וניחוחותיה פורש כאן את משנתו. אסף לוי מאסף ארטיזנל פורש את משנתו ונותן מתכון לעוגת לימון ריחנית ואביבית.
מאפי הבוקר חייבים להיות טריים, וחשוב מכל, עשויים מבצק שכל כך מסובך לעשות אותו, שחבל על הטירחה. ובאמת, למה לטרוח? אם פעם היה אפשר להשיג קרואסון טוב רק ביום שישי, בצפון דיזנגוף היום יש לנו מאפי בוקר מעולים על ימין ועל שמאל. קבלו את הטובים והמעולים ביותר
בין אם אתם מכינים סופגניות מבצק אשל, כמו של הדודות שרוצות לגמור עניין מהר ובין אם אתם ממתפיחי השמרים המעטים שעוד נותרו, תשמחו בוודאי לשמוע שיש מי שמשקיע ה- מון עבודה בסופגניות שלכם. באסף ארטיזנל הלכו על כל הקופה ופצחו החג הזה בסופגניות בריוש ובעיברית- הכי קשה ומושקע שיש. הנה המתכון.