אם לא אכלת קרפ בפוז קפה שבזכרון, כמו היית בגבעתיים ולא הזמנת סביח או כמו ביקרת בחיפה ולא טעמת שווארמה בעיר התחתית, קובעת מיה שחר, שנדהמה לגלות במדרחוב של זכרון קרפים צרפתיים מעולים
אם גם אתם מתכננים לרדת לאילת בפסח כמו חצי מעם ישראל, אולי כדאי שתקראו את הכתבה של מיה שחר אופיר על מסעדת סנטה פה, מהטובות שבמסעדות אילת. כן, אפשר לאכול מצוין באילת, אפשר להתרגש מאוכל מקסיקני ואפשר אפילו לפגוש מלצריות מחייכות. שלא תגידו שלא אמרנו לכם
את יום הכיף התל אביבי ממליצה מיה שחר-אופיר לפתוח במסעדת צפוני בטיילת שעל חוף הים, רצוי בארוחת בוקר זוגית מפנקת. מטיילים קצת על החוף, מתמקמים בפינה נוחה עם נוף לים ושמש אביבית מלטפת, מתבוננים על הים בהנאה, נושמים עמוק, מחכים לא הרבה ומקבלים המון
עם מטען של זיכרונות אינטימיים מירח הדבש בטוסקנה יצאה מיה שחר-אופיר עם בעלה לחגוג את יום הנישואין הראשון שלהם במסעדת ''לה טוסקנה'' הרעננית ומצאה איטלקית מזמינה עם פסטה תוצרת בית ואנטיפסטי מעולים
מדשדשות על הספות סיכמנו ש''הקוקטייל רום'' בראש טוב, עם אווירה ומוזיקה טובה ובלי פוזה תל אביבית מתאמצת, למרות הפאסון שנובע משמו. אמרתי לליאור שזה מקום מעולה לחגוג לה את מסיבת הרווקות. ''נכון, אמרה ליאור בנימה אופיינית לה ''רק שעוד אין חתן''.
בניגוד למקובל התפריט בבאנאפה פותח דווקא בקינוחים. בעמוד הראשון מצוטט גיל חובב, אוטוריטה פרנקופילית, שטעם במקום את הקרואסון הטעים ביותר בארץ. דילמה רצינית. נורא רציתי להקשיב לגיל חובב אבל מאז ומתמיד הייתי בחורה של אוכל ולא של קינוחים