מאפיית ג'יקבוס היא מאפייה שכבר קיימת מלמעלה 60 שנה. המאפייה מתגאה בטיב חומרי הגלם שלה לייצור הלחם ולא רק לחם יש במאפייה אלא יש לה תפריט עשיר שמצוי בתוכו ארוחות בוקר, כריכים וסלטים והכל בעבודת יד והכנה במקום.
מאפיית פרלה קיימת 38 שנים! את כל המאפים נאפים בעבודת יד, חם, טרי וטעים! יש משלוחים חינם באזור הקריות.
מסעדת חוף בהרצליה המציעה מגוון רחב של מנות ארוחות בוקר, עיקריות, ראשונות, קינוחים, משקאות ועוד
מאקי לאקי מתמחה בהכנת סושי ע"י סו-שף אסייתית מקצועית עם וותק של מעל 20 שנה. סושי כשר וטעים. שימוש במוצרים איכותיים תוך שימת דגש על טריות.
מסעדת מאקי סושי פותחת סניף שני, הפעם בקריות. המסעדה מציעה סוגי סושי שונים ורבים, כמו גם תפריט דים סאם ומאכלים אסייתיים נוספים.
"מארג" הינו בית קפה ומסעדה חלבית. בתוך בית הקפה פועלת גלריה-חנות למוצרים מלאכת יד, ובמתחם עצמו ניתן ליהנות מסדנאות אמנות וסיור חווייתי. "מארג" מהווה גם תרומה לקהילה בכך שהוא מייצר מקומות עבודה לאנשים בעלי צרכים מיוחדים, העובדים בבית הקפה ובסדנאות האמנות.