10/08/2009
השף ניר דגן מתמחה במטבח הלטיני - ה''נואבו לטינו''. סגנון זה משלב טעמים וחומרי גלם ממטבחי אמר...
29/07/2008
מחפשים רעיונות לארוחת ערב אינטימית? הזמנתם חברים למסיבה, ברגע של חולשת דעת, ואין לכם מושג איך להאכיל...
16/04/2008
פסח אמנם מחייב שמירה על חוקי כשרות מסוימים, ואי אפשר להשתמש בקמח או שמרים. אבל מי אמר שזה מוביל בהכר...
22/03/2007
מה עושה שף כשאוסרים עליו להשתמש בחומר גלם בסיסי כמו קמח חיטה? מגלה יצירתיות. השף ניר דגן בוידוי חושפ...
22/02/2007
השף ניר דגן מפימנטו בכתבה שנייה בסדרה על ההיסטוריה של האוכל. והפעם, על דרכם הפתלתלה של מאכלי הרחוב מ...
09/11/2006
השף ניר דגן מבאר אחת ולתמיד מהו פיוז'ן ומוסיף מתכון לסביצ'ה סשימי בטורטיות של נורי
13/07/2006
על חוף הים, בצימר בגליל או אצלכם בבית. לקראת ט''ו באב שיחול בעוד שלושה שבועות, מספרים ארבעה שפים שמת...
08/06/2006
הטעם הראשון שניר דגן מפימנטו זוכר הוא טעמו של סנדביץ' גבינה צהובה כל-ישראלי שאכל כילד אבל סגנון הבי...
מוקד הזמנת אירועים במסעדות
הזמן שולחן ללה שוק
התקשר ללה שוק