יובל בלנקובסקי ממליץ על אירועי תוכן מגוונים ומרתקים מלאים ביין.
ביום שישי בבוקר, גיא סופר קם בעצלתיים ויצא לטיול בארץ היין שבאזור השפלה. בגבעת ישעיהו הוא מצא את משק היין הנס שטרנבך, סייר ביקב, טעם יינות בייצור עצמי ואכל אכל שתובל בעשבי תיבול מהגינה. זה היה יופי של יום
''טעמנו את הגרנד וין 2006, שהוא כמו הבחור שמגיע בחולצה הנכונה לאירוע הנכון. זהו יין מכובד ומאופק. חווית השתייה שלו נעימה, אלגנטית ויוקרתית...'' יובל בלנקובסקי מקדיש את הטור האישי שלו, לשני היקבים האהובים עליו במיוחד
''בקבוק של ברבדו וכמה דקות של ריכוז, ואני מבטיח לכם שתתחילו להבין למה עושים עניין כזה גדול מיין...'' יובל בלנקובסקי מציג ארבעה יקבים, המומלצים ביותר לביקור בחג הפסח. בואו ונקרא יחד על אילו ארבעה יקבים דיברה התורה
יקב רמת הגולן, היקב בעל המסורת הארוכה ביותר בארץ של ייצור יינות איכות, מוציא בכל שנה לשוק קברנה ומרלו מסדרת ירדן, הסדרה הגבוהה ביותר של היקב. יובל בלנקובסקי חקר וטעם את יקבי רמת הגולן, הפירוט המלא בכתבה
בסוכת האירוח של יקב ברבדו אפשר להשקיף על הכרמים שמסביב, לטעום קברנה סוביניון 2006 משובח, וללמוד מהיינן הכי מנוסה בארץ איך משפיעה ההשקיה על הגפן, איך מחזיקים נכון את הכוס של היין, ומה הקשר של כל זה לפרדוקס הצרפתי
''האשכולות האדומים היו עדיין עטופים בטל הערב הקודם. טעימה של אחדים מהם היא התנסות מעניינת לכל חובב יין. תערובת נעימה של מתיקות וחומציות התערבבה בפי...''. יובל בלנקובסקי בחן את תעשיית היין מקרוב, בסדנת טרואר של יקב צרעה
למרגלות הר הכרמל, בלב חווה אורגנית מלבלבת, שוכן המבנה היפה, בסגנון טוסקני, של יקב אמפורה. יינן היקב, רועי בן בסט, לקח את מיכל זמרני לסיור ביקב, והסביר לה על תהליכי ייצור יין, ועל התבגרותו של הצרכן הישראלי
בחול המועד סוכות פותחים יקבים שונים את שעריהם לסיורים וטעימות, גם של היינות החדשים שבקרוב יצאו לשוק. מדריך לטייל חובב היין
גיא סופר, חובב יין מתחיל, ביקר בשיח הייננים שהתקיים בשבת האחרונה ביקב Bravado בכרמי יוסף, והביא משם את פרוטוקול מומחי היין. על ייננים, יין, ומה שביניהם.
יינות תשבי נכללים גם בתפריטי היינות של מסעדת הבשרים "פיטר לוגר", הנחשבת לאחת הטובות בעולם, ובמסעדות "גראמרסי" ו"ספארקס". במסעדת "קראפט" משחק ''מרלו אסטייט 2000'' של תשבי את התפקיד הראשי- הוא מוגש שם כיין החודש.
יקבי הבוטיק שהנצו כאן בעשור האחרון, הולכים ומתרבים.ואנחנו הצרכנים משתכללים, לומדים, מתבסמים ונהנים. אחד המובלים את הטרנד הוא יקב צרעה