מסעדת דון אלברטו מציעה תפריט עשיר, מגוון בשרים הבשרים במסעדה נצלים על הגריל והם ההטריים, האיכותיים והעסיסיים ביותר. השף של דון אלברטו בעל ניסיון של יותר מ-25 שנה מאחורי הגריל. המסעדה פתוחה שבעה ימים בשבוע, החל מהשעה 11:00 ועד השעות הקטנות של הלילה.
דונרס - שווארמה גריל בר, מגיש מגוון סוגי בשר בתיבול סודי ומיוחד, מבחר סלטים ועוד.
פלאפל דורון הינה הפלאפליה הטובה והיפב בירושלים. מציעה גם אוכל ביתי, שווארמה, על האש ועוד.
דורית האישה שאחראית לריח הנפלא והנהדר שבוקע מבטבחה אופה לחמים, מאפים וקינוחים ושולחת את זה ישר לבית הלקוח בהזמנה אישית כמו גם היא מארחת בביתה שעושה חשק להישאר בביתה כל הזמן.