הכנו לכם את רשימת המסעדות של קרניבור אמתי חייב להכיר.
צמחונים וטבעוניים אנו מתנצלים, אבל הכתבה הזו פחות בשבילכם ויותר עבור אוהדי הבשר שלא מוכנים להתפשר על בשר טעים ואיכותי. אז נכון, רשימות ודירוגים למסעדות בשר לא חסר, אבל הפעם החלטנו להגיש לכם (על מגש זהב) מסעדות בשר מומלצות שכל קרניבור חייב להכיר ולנסות.
טייסט פרום דה ווסט
פעמים בשבוע בימי שלישי וחמישי במושב עזריאל בשרון קורה משהו מיוחד, עבור רבים זה נחשב כמעט לחג.
יום שלישי וחמישי בחצר של TASTE FROM THE WEST
חוויה קרניבורית הכוללת מגוון נתחים מן המעשנה הנפרסים "על המקום" ומוגשים אליכם לצלחת.
כל זה קורה בחצר ביתם של מלי ושחר, הראשונים והוותיקים בארץ המארחים בביתם ארוחות קונספט של בשרים מעושנים כבר כמעט עשור , עם סועדים וקהל מעריצים המגיעים מכל רחבי הארץ ויודעים להעריך בשר איכותי.
מהרו לתפוס מקום..
NG
כשאומרים ארוחת קניבלים, הכוונה היא בדיוק למה שמכנים כאן ב-NG "ארוחת ברברים": חבורה מוצלחת של חובבי בשר שמשאירה את הגינונים בבית ומתאספת סביב שולחנות גדולים. בלי מזלגות ובלי צלחות, אוכלים הכול בידיים: ברווזים צלויים שלמים, חזירון במייפל ותפוחים, שוקי טלה ענקיות, נתחי פילה על העצם, עם יין ובירה ללא הגבלה. תאמו מראש לפני שאתם מגיעים ללכלך את הידיים.
מקום של בשר
הקניבלים שייכנסו למקום של בשר בנווה צדק ימצאו פה את מבוקשם – בשר: אנטרקוט בגודל 450 גרם, סינטה ופילה. וגם – סטייקים על העצם, לאחיזה נוחה: טי-בון, פורטרהאוס ואחרים. אוכלי הבשר שיתעקשו ימצאו כאן רשימת יין מכובדת וגם כמה תוספות. שיהיה בתיאבון.
הדסון
הקניבלים של מסעדת הדסון ברמת החייל נהנים כאן מנתחי בשר שמגיעים לדרגת יישון אופטימלית: סינטה מנהטן, אנטרקוט, פילה, טי-בון, פורטרהאוס, ראמפ ופריים ריב. וגם – ביפבורגר קצבים שמוכן מ-250 גרם מנתחי הסטייקים של המסעדה, ואל חשש, אפשר לקבל אותו גם בלי הלחמנייה ו/או הירקות. עד כדי כך.
בוצ'רי דה ברילוצ'ה
אל רחוב הברזל בצפון תל אביב הביאו את כל עמודי התווך של כלכלת ברילוצ'ה מארגנטינה: בשר, יין, שוקולד וגלידות – כדי שיהיה לקניבלים במה לקנח. אפשרויות הבחירה הן רבות וכוללות אנטרקוט ישראלי, אנטרקוט ארגנטינאי, פילה בקר, פריים ריב, טי-בון סטייק, ניו יורק סטייק, סינטה, נתח קצבים ויש עוד המון. ומה לקינוח? קרפ שוקולד, לבה של שוקולד ופאי שוקולד. לך לישון, קניבל שבע.