מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מאמרים ראשיים > חדשות ואירועים> חדשות מהמסעדות חודש ינואר 2019

חדשות מהמסעדות


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

רעבים? בואו להתעדכן על מה קורה במסעדות. תפריט חורף חדש הושק בניטן תאי, 'שגב' בבאר שבע פועלת גם במהלך סופי השבוע, צהריים מפנקים אל מול הים תמצאו בהולה, פסטיבל 'סיפורי מרקים' במסעדות באשדוד וכמובן מנות חדשות מהמטבח היפני של קיוטו. הגיע הזמן לצאת מהפוך ולאכול!

מנות חדשות בקיוטו הרצליה


קיוטו בהרצליה פיתוח, המציעה מפגש מרתק, ססגוני וסוחף עם תרבות האוכל היפני על שלל מרכיביו וסגנונותיו, פותחת את השנה האזרחית החדשה בסימן התחדשות עם מנות דוגמת מנו ספיישל רול - כדור אורז עטוף אבוקדו עם סלט סלמון פיקנטי, בצל ירוק ושבבי טמפורה וצ'ילי חריף; פאני פורי - כדורי קמח תירס במילוי טרטר בס, אבוקדו, עירית ושומשום שחור, עם רוטב פונזו, גזר, ג'ינג'ר חריף ומיקרו בזיליקום; וקיוטו סשימי ספיישל - סלמון, טונה ולוקוס על מיקס עשבים פיקנטי ברוטב סויה קרמל ועוד שלל מנות מרתקות מהמטבח היפני הקסום.

פסטיבל סיפורי מרק בקנקון בנמסטה אשדוד


מרק חם ביום חורף קר. בין התאריכים 3-31 לינואר יציעו עשרים מסעדות אשדודיות מנת מרק במחיר של 10 שקלים בלבד. בנמסטה ההודית, השוכנת על חוף הים ומציעה חוויה שכולה הלל למטבח, לתרבות ולסגנון ההודי, תוכלו ליהנות ממרק דאל עדשים מסורתי שיעורר את כל בלוטות הטעם. בקנקון, תמצאו מתחם אוכל רחב ידיים עם מחלקות של דגים, פירות ים, בשרים ועוף, וגם בר-מסעדה שבו מגישים ארוחות מן הים. במסגרת הפסטיגל יציעו כאן בויאבז דגים ופירות ים.

תפריט חורף חדש בניטן תאי


השף שחף שבתאי יצר תפריט המבוסס על חוויותיו השנה בעולם, בסימן תבלינים ועשבי תיבול. בין המנות: LEO, בכיכובה של המרווה - קונפי ברווז, ברביקיו קולומביאני וארפה תירס; סלט דג צלוי בכיכובו של השמיר - מושט, צנונית, קולרבי, סלק, מיקס ג'עלה ותאי ליים; והסרדינים של ג'ניפר בכיכובם של הצ'ילי, זרעי הכוסברה, הג'ינג'ר ושמיר - סרדינים קריספי, סינגפור קוקוס, ג'ינג'ר, מקדמיה, צ'ילי ושמנת של פעם. המנות יוגשו במסגרת ארוחות הערב ובתפריט העסקיות.

תפריט חדש בשגב באר שבע


במסעדת "משה שגב" בבאר שבע, הפתוחה גם במהלך סופי השבוע, משיקים תפריט חדש המציע מגוון רחב של מנות המתאימות לכל חך. המסעדה מציעה חוויית אירוח יוצאת-דופן לסועדים ומביאה להם את טעמים ממטבחים שונים, דוגמת המטבח האסייתי, האיטלקי, האמריקאי וכמובן המטבח הישראלי האהוב. בין המנות החדשות אפשר למצוא את מרק קרם ארטישוק ירושלמי וכמהין; פטה כבד ושזיפים פטה כבד עוף, ריבת בצל ושזיפים שחורים ביין אדום; כבד עוף בטריאקי כבדים צלויים בגריל, מוגשים עם תערובת פטריות, בצל סגול, ברוקולי ,שום ברוטב טריאקי עשיר; סטייק חזה עוף זוקיני, תרד ובצלים אפויים מוגש עם קינואה שחורה, טחינה וקרם כוסברה מרענן; ניוקי בשר בשר בבישול ארוך, פטריות שימג'י, שום וצמחי תבלין ברוטב ציר בקר ויין אדום. כמובן, גם הגזרת הקינוחים תמצאו שילובים חדשים.

לאנץ' מפנק בהולה


מסעדת הולה בהובלתו של השף ויקטור גלוגר, שוכנת אל מול אחד החופים היפים בתל אביב ומהווה
מקום מפלט שליו וקולינרי במיוחד. לאור הביקוש הרב לבראנץ' סוף השבוע המפורסם של הולה, החליטו במסעדה לאפשר חוויה דומה גם באמצע השבוע, עם תפריט המשלב מחירים של ארוחה עסקית. התפריט PLEASURE LUNCH מוגש באמצע שבוע בימים ראשון עד חמישי בצהריים, בין השעות 12:00-17:00 וכולל - פתיחת שולחן - 5-6 מנות פתיחה משתנות אשר יוצאות אל מרכז השולחן, סלסלת לחמים ומנה עיקרית אישית לבחירה. המחיר הינו לפי מחיר המנה העיקרית.