מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

מסעדות לאירועים


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

אירועי בוטיק במסעדות הפכו כבר ממזמן לטרנד עכשווי במחוזותינו, כך שתמצאו מסעדות רבות בתל אביב המציעות חדרים פרטיים, מרפסות פתוחות תחת כיפת השמיים, ואף מוכנות לסגור את כל חלל המסעדה עבור האירוע המיוחד. והתפריט - נבנה יחד עם השף בהתאם לסגנון האירוע וכמות המשתתפים, כך שמתקבל אירוע איכותי ומשובח. קבלו המלצה לארבע מסעדות לאירועים בתל אביב שידאגו לכם לאירוע בלתי נשכח

ראצ'ה - חגיגה גרוזינית אותנטית


בלב שכונת נווה צדק הציורית, פתחה לילי בן שלום יחד עם בני משפחתה את ראצ'ה (שנדדה אלינו לאחר חמש שנים מוצלחות בירושלים), מסעדה גרוזינית מסורתית המשלבת בין אהבה לאוכל גרוזיני טוב, אלכוהול כיד המלך ואווירה מקרבת ושמחה שאין שני לה. החגיגה בראצ'ה מתחילה כבר מהעיצוב: שטיחי ענק, נברשות גדולות המשתלשלות מהתקרה, תמונות משפחתיות על הקירות, כלי הגשה נאים וקישוטים מסורתיים רבים הפזורים ברחבי המסעדה. בהתאם למסורת האירוח הגיאורגית - כל אירוע הוא משתה של ממש עם שולחנות עצומים, צלחות עמוסות בטעמים על טהרת המטבח הגרוזיני, מנות צבעוניות עם משחק של מרקמים, ניחוחות משכרים ומראה שובה לב. האורחים יכולים להתכבד באיספנחי, פטריג'אני, צ'יבוראקי בליני, חינקלי, חצ'פורי, צ'צ'מדי ועוד - על פי מתכונים המלווים את המשפחה זה דורות, כך שמובטחת חגיגה שמחה גם בפה. בראצ'ה ניתן לקיים אירועים פרטיים, עסקיים או כנסים החל מעשרה אנשים בחדר פרטי ועד 180 איש בכל שטח המסעדה. מחפשים לערוך אירוע בוטיק עם אוכל שנעשה בהמון אהבה ובאווירה שמחה - ראצ'ה היא התשובה עבורכם.

באבה יאגה - אירוע מכושף ומסתורי


בתוך בניין אבן משופץ, הכולל גם חצר מוריקה, מטופחת ונעימה שבה ניתן לשבת, שוכנת מסעדת באבה יאגה, הנקראת על שם המכשפה מהפולקלור הסלאבי. השפית מריה פיסנץ תיקח אתכם אל תוך עולם קולינרי-אירופאי קסום הכולל מטבחים כמו ספרד, צרפת, רוסיה ואיטליה. ניתן לערוך אירוע בוטיק יוקרתי באווירה אלגנטית בתוך המסעדה או אירוע באווירת חוץ וטבע תחת כיפת השמיים או אירוע המשלב בין שני חלקי המקום. הקונספט של החגיגה משלב בין תפריט עשיר ומרשים, בר משקאות המציע מותגי אלכוהול מובחרים, יחס אישי ומוזיקת רקע נעימה - כך שהחיבור בין כל החלקים יוצר אירוע שעוד ידובר עליו רבות בין האורחים. הצצה קטנה לתפריט האירועים: גלילת סלמון בליווי גבינה וקוויאר אדום, שרימפס ברוטב שמנת, ורניקי ליווי שמנת חמוצה, פילה בס ברוטב ים תיכוני ועוד. באבה יאגה מתאימה לאירועים פרטיים או עסקיים החל מעשרה אנשים בחדר פרטי ועד 130 אורחים המתפרסים על פני כל חללי המסעדה.

מיט קיטצ'ן - בשרית כשרה באווירת בראסרי


צמד השפים, נדב נצר ואלעד לוי, מנצחים יחד על מסעדת הבשרים הכשרה והחדשה מיט קיטצ'ן שפתחה את שעריה לפני מספר חודשים ברחוב יגאל אלון. עיצוב המקום מזכיר ניחוחות של חו"ל: כיסאות נוחים, שולחנות עץ, מאווררי תקרה שחורים וחלונות הפונים לרחוב התל אביבי. הקירות מעוצבים באופן ייחודי - אבני בזלת מונחות מאחורי רשת ברזל ויחדיו הם יוצרים קיר שלם. המקום משלב בין מסעדת שף מוקפדת לאווירת בראסרי מזמינה, המציעה תפריט עשיר של נתחי בשר מובחרים לצד מנעד רחב של טעמים מן הים והאדמה וכמובן, קינוחים מתוקים. בין המנות שתוכלו להציע לאורחים: טרטר פילה בקר על מצע קרם שום שחור, צלעות טלה בעיטוף ויניגרט שיפקה, פילה לברק לצד ארטישוק ירושלמי, סינטה ברוטב ציר בקר ועוד הרשימה ארוכה. הכנסת האורחים המזמינה, החוויה הקולינרית האיכותית והליווי הצמוד של הצוות המנוסה לאורך כל האירוע, הופכים את מסעדת מיט קיטצ’ן למקום המועדף לקיום אירועים פרטיים ועסקיים.

פאשה - חגיגה תורכית סוחפת


בסמוך למוקדי התרבות של העיר הגדולה, תמצאו את פאשה, המביאה את הבשורה התורכית במלוא תפארתה החל ממנורות קיר צבעוניות, אריחי רצפה ססגוניים, נישות בקירות בצורת קשתות, שולחנות גבוהים מסביב לבר ועד לכוסות תה צרות ללא ידית - ממש כמו בתורכיה. פאשה מגישה אוכל תורכי אותנטי שרזיו הועברו מדור לדור עוד בתקופה שהקהילה היהודית ישבה לרגלי הרי האורפה בגבול דרום-מזרח תורכיה והושפעה מהמטבח הסורי-חלבי. בכל המנות משתמשים בתבלינים הייחודיים לעדה דוגמת אשכולות סומק ומארד תורכי. מנות מומלצות במיוחד: קובה אורפלי, תבשיל במיה ובשר, קובה בשר ברוטב עגבניות, שום ונענע, לחמה ג'ון, פאשה בטינג'אן, קבב תורכי מהטאבון, ויש גם מנות צמחוניות וטבעוניות. במקום ניתן לערוך אירועים פרטיים, אירועי חברה וימי הולדת החל מ-10 איש ועד 110 חוגגים. אז אם חשקה נפשכם באירוע באווירה שמחה ומלאת קצב עם אוכל שיעורר את כל החושים, מוזמנים להיכנס לפאשה, מכאן כבר הצוות המסור ידאג לכל פרט בשמחה שלכם.