ברולו - מסעדה עכשווית ואיכותית


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

פתח תקווה אולי לא נתפשת כמקום של חדשנות קולינרית או בליינות באופן כללי, אבל ברולו היא הוכחה נהדרת כי גם באם המושבות הלכאורה מנומנמת יש לאן לצאת ויש איפה לבלות ויש מסעדות שף שאפשר לאכול בהן טוב ואפילו טוב מאוד וגם לשתות ובאופן כללי ליהנות ממנעמי החיים.

ה-Barolo הוא שילוב בין מסעדה לבר-יין השייך ליניב אוברקוביץ', בנו של יורם ז"ל (אחת הדמויות הבולטות והזכורות לטוב במשק הישראלי ובפרט בתחום הספורט). המקום נפתח ב-2006 בליבו של אזור רמת סיב בפתח תקווה, שבינתיים הפך למעוז היי טק וגם מתחם בילויים. הכתובת המדויקת היא השחם 21 פתח תקווה, והקונספט הוא אוכל מעודכן, עיצוב מוקפד, אווירה שמחה לאורך כל שעות הפעילות - ובעצם כל מה שצריך כדי להבטיח חוויה עכשווית ואיכותית.

שעות פעילות


המסעדה, אשר נקראת כך על שם אזור באיטליה המפורסם בזכות היינות שבו, פועלת בימים ראשון עד חמישי החל מהשעה 12:00 ועד 3 לפנות בוקר. בימי שישי מתחילה הפעילות בשעה 13:00 ונמשכת גם כן עד 3 לפנות בוקר, ואילו בשבתות המסעדה, שהיא כאמור גם בר יין ובאופן כללי מקום בילוי מגוון, נפתחת ב-18:00 ושעת הסגירה היא כמו בשאר ימות השבוע, 3:00.

עיצוב מודרני וחמים


כיאה למקום מושקע, ברולו זכה לעיצוב פנים רב רושם המשלב את המודרני עם הקלאסי ואשר מצליח להפוך את החלל הגדול לחמים ונעים וכזה המשרה תחושות של בית (תחושות המועצמות בזכות השירות הקשוב ותשומת הלב לכל אורח ובפרט לקבועים שבהם).

בין השאר יש ב-Barolo קיר יינות עצום בגובה 6 מטרים (זהו גובהו של החלל הפנימי), עמדת D.J בגלריה שצופה אל החלל, נישות שונות ליצירת אופציות בילוי מגוונות, מסך ענק עליו מוקרנים שידורי ספורט ועוד מרחב חיצוני שבבסיסו דק עץ רב רושם.

התפריט של ברולו


כמו כל אותן מסעדות מומלצות גם ההצלחה של ברולו, עם כל הכבוד לעיצוב ולהתרחשויות השונות, מבוססת בעיקר על התפריט העשיר.

כך למשל הבליינים הפוקדים את המקום בשעות הערב והלילה, ובאופן טבעי מחפשים יותר נשנושים משמחים מאשר ארוחות כבדות יכולים לבחור מתוך מגוון רחב של אפשרויות: משקדים או אדממה דרך דגים שונים (סלמון מעושן, מקרל מעושן, פילה מטיאס וקלמרי מטוגן) וגבינות (גאודה, קממבר ועוד), וכלה בבשרים המתאימים במיוחד לבילוי לילי מלהיב: קרפצ'יו סינטה, קבבונים על מצע של קרם חציל, צ'וריסוס חריפות, כנפי עוף פריכות, סלט סינטה ועוד.

בשעות הצהריים מנפק המטבח של המסעדה מנות גדולות ומושקעות לשמחת עובדי ההיי-טק באזור שיום העבודה שלהם נמצא רק בתחילתו והם זקוקים לאנרגיות הנכונות ולתחושת השובע החיונית על מנת להמשיך לעבוד, וכמובן שגם אורחים נוספים מגיעים ל-Barolo ונהנים ממנות כגון סקלופיני מרסלה, קבב המזרח התיכון, המבורגר הבית במשקל 300 גרם, מיקס גריל, שרימפס מוקפץ ועוד.

לאורך כל שעות היום והלילה מציע המקום גם קינוחים מפנקים - מסקרפונה תות ומנגו, מעדן חלבה ופאי אגוזים בטופי הן רק 3 דוגמאות מיני רבות.

בימי חול, בין השעות 12:00 ל-18:00 מוגשות במקום ארוחות עסקיות.

ויש גם אלכוהול


מרכיב נוסף בהצלחה של ברולו הוא הבר - שמהווה זירת התרחשויות תוססת וכמובן מציע מבחר עצום של משקאות אלכוהוליים איכותיים. המקצועיות של הברמנים באה לידי ביטוי לא רק במזיגת המשקאות ורקיחת הקוקטיילים אלא גם בשירות האישי, הקשוב והחינני שהם מעניקים לכל אורח.

חשוב להדגיש כי ה- Barolo אינו מסעדה עם חדר פרטי, אולם אין מתאים ממנו לאירועים שמחים עם החבר'ה ובכלל.

סופרה ראשון לציון
לחם בשר הרצליה אירועים חדש