נאמוס - מסעדה באוירה ים תיכונית


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

הרצליה פיתוח היא שילוב ייחודי של אווירה ים תיכונית נינוחה ויוקרה מהודרת. כך גם מסעדות בהרצליה פיתוח ואחת המעניינות שבהן היא נאמוס: המסעדה, השוכנת במועדון היאכטות שבמרינה, מציעה את השילוב משובב הנפש שבין הניחוח המהודר של חו"ל לבין החיבור לים תיכוניות המבורכת שהופכת את החיים פה למה שהם, ואל כל אלה מצטרף אגף יפני נרחב בתפריט - כך שכל מי שמגיע למסעדה זוכה בחוויה רב חושית מענגת במיוחד.

שילוב הכוחות שהוליד את נאמוס


המסעדה החלה לפעול בשנת 2012, ומאחוריה עומדים אנשי עסקים ויזמים קולינריים מנוסים - איש העסקים יקיר שעשוע ואשתו השורדת המפורסמת מרינה קבישר, המסעדן הוותיק אילן טריגר (ממסעדת "רוקה") והשף רובי פורטנוי (מאנטה ריי, קייטרינג פרי הארץ).

שילוב הכוחות הנ"ל מבטיח לכל אורח חוויה קולינרית ייחודית באווירה מזמינה ועם שירות מוקפד, וגם יציבות ועקביות שלא תמיד מאפיינות את שוק המסעדות בישראל.

יפני + ים תיכוני = חוויה לכל החושים


התפריט של נאמוס מחבר כאמור את המטבח ים תיכוני עם המטבח היפני בדרך לתוצאה שהיא הרבה יותר מסכום מרכיביה, ומהווה הוכחה טעימה מאוד לכוחה של סינרגיה קולינרית.

החלק הים תיכוני בתפריט מבוסס על דגים ופירות ים. ה"אני מאמין" של השף פורטנוי גורס גם כי במסעדת יוקרה המטרה היא לרגש את הסועדים ובפרט ליצור את התחושה המיוחלת של "את זה עוד לא ראיתי ולא טעמתי!" ובהתאם הוא משחק עם מרקמים, צבעים, עיצובי צלחות וטעמים - והכל באופן מוקפד על מנת שהתוצאה לא תיפול למלכודת ה"תפסת מרובה לא תפסת".

החלק היפני, עליו אמון שף סאיין טאקמרה, תואם אף הוא את הקו המקורי ומציע מבחר מנות שמביאות לידי ביטוי את מלוא תפארתו של המטבח היפני המודרני.

כל המנות בתפריט מופקות מחומרי גלם טריים ומובחרים ובפרט דגה ופירות ים טריים להפליא. גבינות הצאן והבקר מגיעות ממחלבות בוטיק איכותיות והיין שמעצים כל ארוחה והנאה קולינרית הוא תוצרת מיטב היקבים בארץ ובעולם.

עסקיות משתלמות


נאמוס אינה מסעדה זולה (באופן כללי מסעדות בהרצליה, ובפרט בהרצליה פיתוח, מתומחרות בהתאם לרמתן הגבוהה) - אולם העסקיות שהיא מציעה בימי חול בין השעות 12:00 ל-17:00 הופכות אותה לנגישה לקהל הרחב.

ישנן 2 עסקיות, ושתיהן כוללות שני טאפאסים לבחירה מתוך מבחר רחב של אפשרויות, שתייה (ניתן לבחור בין שתייה קלה, לבין בירה מהחבית או יין הבית, וגם ניתן לשדרג ליין אחר בתוספת מחיר), מנה עיקרית וסורבה הבית. בהתאם למנה העיקרית נקבע גם תמחור העסקית, כשבין האפשרויות: ניוקי עם פטריות אקזוטיות ופרמז'ן, טבעות קלמארי בטמפורה ופילה סלמו במיסו ברמת תמחור אחת, וברמת תמחור שנייה - פסטה פירות ים, פילה מוסר ים על הפלנצ'ה ולברק אפוי.

רשימת הטאפאסים כוללת בין השאר סלט עגבניות עם פטה עיזים, טרטר סי בס עם טאבולה, צ'יראשי יפני, סשימי סלמון, ראשי קלמארי וצ'אטני עגבניות, ועוד.

עוד אופציה במסגרת העסקיות היא הנחה של 15% על כל התפריט כולל כל מנות הסושי למיניהן.

אירועים באווירה אחרת


נאמוס היא גם אחת מאותן מסעדות מומלצות לאירועים: דמיינו את אורחי האירוע שלכם מכונסים ברציף מיוחד המיועד אך ורק לאירועי יוקרה, כשברקע המרינה עמוסת היאכטות והים הכחול כחול. צרפו לתמונה שולחנות ערוכים בטוב טעם וגדושים במטעמים, שירות קשוב ולבבי ובעיקר תחושה כי בכל פרט ופרט הושקעה תשומת לב רבה - היש דרך טובה מזו לציין אירוע, בין אם אישי ובין אם עסקי?