מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מאמרים ראשיים > מסעדות מומלצות> מסעדות ברחובות וגם מסעדות בראשון לציון

מביאים את המרכז לשפלה - מסעדות ברחובות וגם מסעדות בראשון לציון ששווה להדרים מעט


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

בעוד סצנת המסעדות בתל אביב מוכרת לכולנו ומושכת מבקרים מחוץ העיר כמו גם תל אביבים מושבעים, סצנת המסעדות בשפלה נשארה עד היום שקטה יותר ונחבאת אל הכלים. ריכזנו לכם כאן מספר מסעדות מומלצות מאזור השפלה ששווה להדרים מעט לכבודן.

אז כולנו מכירים את כל ההמלצות על מסעדות בתל אביב. ומה עם מסעדות בראשון לציון או מסעדות ברחובות? גם בערי השפלה יודעים לאכול היטב ומכיוון שכך מציעות ערים אלו מספר מסעדות מוצלחות ששווה לצאת עבורן מתל אביב.

מסעדות ברחובות

תענוג אמיתי לאוהבי הבשר מציעה מסעדת פרסקו הרחובותית שילוב מפתה של מסעדה ומעדנייה רומנית. הגריל במסעדת פרסקו עמוס תמיד במגוון של נתחי בשר משובחים ונקניקיות רומניות עסיסיות שנעשים כולם לפי המסורת הרומנית הגאה, וביניהם נקניקיות פטרוצ'יאן, קבבים רומניים למהדרין, ונתחי בשר בקר ובשר לבן ברטבים שונים. אוהבי הממליגה יתענגו על ממליגה רומנית מקמח תירס גס, מוגשת עם שמנת חמוצה וגבינה מלוחה, וגם מקומו של מרק הצ'ורבה המסורתי לא נפקד. הסלטים הביתיים יגרמו לכם לדמוע או לשיר ברומנית : חומוס שעועית לבנה, סלטי חצילים שונים, איקרא, מטיאס, פלמידה, רגל כבודה ועוד ועוד.

מסעדת מו ומו הותיקה מתמחה גם היא בבשרים משובחים. ראשיתה של המסעדה במעדנייה שעם השנים התרחבה והפכה למסעדה אשר משרתת את הקרניבורים המושבעים של העיר וסביבותיה. המנות המוגשות במסעדה עושות כבוד לבשר האיכותי , ובמעדנייה תוכלו למצוא חלקי פנים ונקניקיות מיוחדות תוצרת בית כגון נקניקיות עגל עם צ'יפוטלה וכוסברה, ונקניקיית עגל עם חציל קלוי ולימון כבוש.

למדרימים מעט נפתחות אופציות נוספות של מסעדות באשדוד והסביבה, כמו מסעדת אידי דגים האהובה המציעה מגוון של מנות דגים ופירות ים ומושכת מדי יום מבקרים מכל רחבי הארץ.

מסעדות בראשון לציון

כשמדברים על מסעדות בראשון לציון, אחד השמות שחוזרים ועולים בכל פעם הוא של מסעדת סוהו. מסעדת סוהו היא שילוב של בר ומסעדה, בעיצוב שנותן תחושה של חו"ל, בר משקאות עשיר במיוחד, ומטבח מגוון עם דגש יפני-אסייאתי, הכולל תפריט סושי עשיר ומגוון. רוצים טעימה מהתפריט? בבקשה: פטה כבד עוף, יקיטורי שרימפס, אגרול טייואני ואגרול שרימפס למנות ראשונות, כדורי עוף בשום ודבש, נתחי עוף וקאשיו בטריאקי למנות עיקריות, מגוון של קומבינציות סושי, שפע של מנות מנתחי בשר משובח כגון צלעות כבש בסגנון יפני, פילה בקר ברוטב טריאקי ואנטריקוט 600 גרם לרעבים במיוחד.

עוד בראשון תמצאו את באריו – בר בשר תוסס ומלא חיים אשר מציע שילוב מנצח של בשר משובח במיוחד, עם אוירת בר תוססת ועיצוב מושך בסגנון קטלוני. המטבח של הבאריו מתמחה במנות טאפאס איכותיות אשר מהוות ליווי הולם לערב של שתיה וחברים, כמו למשל כבד אווז צלוי על הגריל על קרוסטיני ברוטב מתקתק, או פטריות שמפיניון פורצ'יני ופורטבלו מוקפצות עם חמאה שום ויין בניחוח כמהין ועירית. ולמי מכם שמעוניינים בארוחה של ממש מציע התפריט של הבאריו מגוון של נתחי בשר איכותיים במיוחד, טריים ומיושנים, ומנות בשר משובחות כגון כריך סלופי ג'ו, נקניקיות ציידים ונקניקיות איריות המוגשות לפי מיטב כללי הטקס לצד צ'יפס, כרוב כבוש וקורנישונים.

על חוף הים של ראשון תמצאו את פרנצ'סקה, מסעדות שף איטלקית, אשר מציעה מגוון של פיצות ביתיות הנאפות במקום, פסטות ביתיות ברטבים מגוונים, מבחר מנות דגים ופירות ים וכן מנות בשרים משובחות כגון סקלופיני בנוסח מילנו ואנטריקוט טחון מוגש על פירה תפוחי אדמה ברוטב פורצ'יני ושמן כמהין.