Skip Navigation Linksראשי > מאמרים ראשיים > מסעדות חדשות> כתבת ביקורת על מסעדת קינג ג'ורג' ברמת גן

חדש: קינג ג'ורג' רמת גן


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

"שיפוד סלמון, היא מעין קופרודוקציה ישראלית-יפנית: נתחוני סלמון ברוטב מיסו מתקתק-פיקנטי מושחלים על שיפוד יחד עם פטריות ועגבניות שרי..." שפרה צח מבקרת בסניף החדש של קינג ג'ורג' ברמת גן. בהצלחה!

"מסתבר שזה כן אפשרי! אפשר לעשות אוכל טוב ואיכותי במחיר שפוי" כך סיכם בעלי את ארוחתנו בסניף החדש של קינג ג'ורג', שהתמקם לנו קל"ב, באיזור הבורסה, בחלל בו שכנה ספגטים הזכורה לטוב.

ואכן, נראה שרשת קינג ג'ורג' עלתה על נוסחה מנצחת. זה מתחיל בתפריט, שמרכז את כל המנות הפופולריות ממטבחי העולם שישראלים אוהבים. וגר חומוס עם נודלס, וקובה עם אגרול ירבץ. ולמרות המיקס הזה, כל אחת מהמנות שדגמנו נעשתה כמו שצריך. זה ממשיך במחירים הממש-ממש אטרקטיביים, שמתונססים בגאון בראש כל קבוצת מנות: פתיחים ב-15 ש"ח, מנות ראשונות ב-25, פסטות ב-30, ועיקרית עם שתי תוספות ב-40 או 50 ש"ח, אלא אם תתתעקשו על סטייק או צלעות טלה שעולים 70 ש"ח.

ושוב – למרות המחירים הזולים, המנות נדיבות בגודלן ואסתטיות בהגשתן. הוסיפו לכך תמחור של 15 ש"ח לכוס יין או בירה, מבצעים כמו בירה מחבית 1+1בשעות אחר הצהריים, ומנות דגל מוזלות החל מעשר בלילה, ותבינו איך המקום הפך למוקד משיכה לאורך כל יום. בצהריים גודשים אותו אנשי עסקים מאיזור הבורסה, בשבתות ממלאות אותו משפחות, ובשעות הערב והלילה – קהל מגוון מכל הגילאים ובכל ההרכבים.

אז מה היה לנו? בראשונות דילגנו על המנות הסטנדרטיות לטובת השתיים שנראו לנו מעניינות יותר:מנה צמחונית שנקראת בפשטות 'פורטבלו' כללה שלוש פטריות-ענק צלויות, שבתוך כל אחת הונח "מטבע" גבינת עיזים שניתך לאיטו, וכל זה טובל ברוטב עגבניות סמיך ומעוטר בוטנים קלויים. השניה, שיפוד סלמון, היא מעין קופרודוקציה ישראלית-יפנית: נתחוני סלמון ברוטב מיסו מתקתק-פיקנטי מושחלים על שיפוד יחד עם פטריות ועגבניות שרי.

אגף העיקריות כולל שורה ארוכה של מנות בשריות כמו קציצות בקר, קבב טלה בטחינה, כבד עוף, המבורגר, שניצל, פרגיות ועוד. אבל צליל, המלצרית הנחמדה שלנו, ממליצה על מנות חדשות שרק עכשיו נכנסו לתפריט, וטוב שכך. ה'קורדון בלו' של קינג ג'ורג' – חזה עוף ממולא ומטוגן בציפוי פריך - מגיע בגירסה כשרה, כאשר את מילוי הגבינה המקורי מחליף מילוי טעים של פטריות ובצל. האסאדו הוא נתחים שנפרסו מבשר מותן צלוי ברוטב צ'ימצ'ורי בגוון שחום-אדמדם מעורר תיאבון. שתי המנות טעימות ומשביעות, עד שהתוספות המוגשות איתן כמעט מיותרות. קינוח, לעומת זאת, אף פעם לא מיותר לנו. קרם ברולה לזה, פאי תפוחים חם עם גלידה לזו, וכל אחד מאיתנו מרגיש כמו קינג.