המדרחוב של זיכרון יעקב ונמל קיסריה הם שניים מאתרי התיירות האהובים ביותר עלינו הישראלים ולא בכדי. לשניהם קסם משותף של לקיחת פסק זמן מהחיים ומעבר לאזור בו לזמן יש איכות אחרת, הוא לא רץ לשום מקום, יש תחושה של חופשה, הזדמנות להאט, לעצור,להתבונן בנופים, לשתות כוס יין איכותי, להיכנס למסעדה נעימה ולאכול ארוחה טובה ומפנקת, ולהיזכר שהחיים יפים.
אנחנו מתכבדים בזאת להכריז על פתיחת עונת המנגלים. נאה דורש נאה מקיים – הבאנו אתנו המלצות לקצביות מומלצות. ומי שיש לו אטליז יותר טוב מזה, שיספר לנו
טיול פסח: שפרה צח ממליצה על ביקור בחצרות משקים באזור כרמלים – בין הים לכרמל – שיפה לטיול בכל השנה, ועכשיו במיוחד, כשהוא ירוק ופורח. וגם – כמה מסעדות באזור
יום העצמאות, הלא הוא חג המנפנפים, הזכיר לנו שעונת הציד מתחילה, ולכן אספנו בשבילכם הצעות לארוחות במסעדת בשרים. איך אתם אוהבים את נתח הבשר שלכם? עסיסי, מדמם, צלוי, משויש, מגויד, שומני ונוטף? הגעתם למקום הנכון
המדרחוב הציורי, הנוף הירוק, מבני האבן ההיסטוריים, אוויר ההרים, והיין, הו היין. טיול קצר בזכרון יעקב מרומם מצב רוח ומשמח לבב אנוש. מתכננים טיול ולא יודעים איפה לאכול? הנה לכם אסופה של מסעדות מומלצות בזכרון יעקב
מרבין בשמחה, ודווקא בסוכות. החופש גדול, הנוף ירוק, מזג האוויר משתפר (או לפחות כך מספרים) – אין הזדמנות טובה יותר לצאת לטיול פלוס מסעדה. אספנו בשבילכם כמה מסעדות מומלצות בצפון הארץ, אולי תצאו מהמרפסת?
לרגל יום העצמאות אנחנו נזכרים בסממני הישראליות שלנו. בין הקיבוץ לשוק, בין האימא הטריפוליטאית למערכת היחסים עם בני הדודים – כאן חבויה הישראליות. ובתוך כל אלו תמיד נמצא מסעדות, שיותר מכל דבר אחר, משקפות אותנו
אזהרה: הכתבה הבאה אינה מיועדת לצמחונים. ואחרי שהזהרנו, להלן ארבעה סטייקים לאנשים שאוהבים אותם. לאנשים שמתענגים על הצריבה הקלה על הגריל, לאנשים שריח הבשר המעושן לוקח אותם רחוק. ועם הצמחונים, הפעם, הסליחה
בעוד שבוע נחגוג את יום העצמאות, יום המנגל הבינלאומי, ונצא לעשות על האש ברחבי הארץ. אבל אולי השנה, במקום להתלכלך מפחמים ולשרוף נתחים על הגריל, פשוט תצאו למסעדת בשרים טובה? הנה עשר מסעדות בשרים משובחות ברחבי הארץ