מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מאמרים ראשיים > הרביעיה הפותחת> כתבה על מסעדות שמציעות דגים על הגריל

דגים על האש


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

זהו, יש לנו קיץ, והמחשבה על תבשיל קדירה או על סטייק גדול כבר יש בה כדי ליצור אגלי זיעה על המצח. במקום זאת, למה שלא תעברו למנות דגים קלילות וקיציות, ועדיף על הגריל. אספנו בשבילכם כמה הצעות, קיץ נעים

מפגשים, רמת גן


מסעדת מפגשים הכשרה שברמת גן שוכנת ליד הבקו"ם כבר מאז שנת 1984, שם היא צוברת פז"ם כמסעדה שמאכילה את המתגייסים ומשפחותיהם רגע לפני העלייה לאוטובוסים. התפריט של מפגשים מציע לכם דגים ובשרים על האש ומנות נפלאות מהמטבח הישראלי – במחירים אטרקטיביים. בגזרת הדגים תמצאו כאן מבחר שנעשה בגריל או בתנור, כמו מושט, דניס, פורל, בורי ופילה סלמון. לבחירתכם הרטבים: שום, לימון ויין לבן/ עשבי תיבול ושמן זית/ שקדים, לימון ויין לבן. גיוס נעים.

ג'קו מאכלי ים, חיפה


מסעדת ג'קו מאכלי ים שבחיפה מתמחה בדגים, בפירות ים ובאווירה קיצית קלילה. חומרי הגלם מגיעים אל ג'קו מאכלי ים כשהם טריים-טריים מן הים, במגוון ורסיות ובליווי הרבה סלטים ולחמים. את הדגים ומאכלי הים של ג'קו תוכלו גם לקנות מוכנים לעשייה ביתית, בהזמנה טלפונית. בין הדגים של ג'קו שמומלץ לשים על הגריל: בס, מוסר, לברק, דניס, ברבוניות וסרדינים. אחרי הדגים מומלץ לקנח בקליק – קרם שוקולד לבן וברולה שוקולד על מצע מרנג קריספי וכדורי קליקים בציפוי גנאש שוקולד מריר וקליקים. תיהנו.

חדר האוכל, תל אביב


קיבוץ הגלויות שמציעה מסעדת חדר האוכל היא חוויה ישראלית צעירה ועכשווית, אנרגטית ושמחה שכוללת אפילו מוסיקה כיפית. ליד שולחנות גדולים ובעזרת שירות קליל ומחויך, כדאי לברור מן התפריט את דג היום על הגריל – דג שלם עם חמאת פטרוזיליה, טימין ולימונים. אבל לא על הדג לבדו, כי הוא הכי טעים עם כרובית מטוגנת בטחינה, כבד קצוץ, איקרה, עלי גפן עם יוגורט עזים ורכז רימונים או סלק ממולא בבקר, שמנת חמוצה וסירופ רימונים. עכשיו בטוח תהיה לכם ארוחה נהדרת, כי ככה זה בקיבוץ הגלויות של המטעמים שלנו.

סטקייה בכפר


אם אתם נוסעים צפונה, סטקייה בכפר היא מסעדת גריל אותנטית וכשרה למהדרין, שמתמחה בבשרים ובדגים על האש. כאן נעים לאכול אל מול נוף הגליל המערבי מנות דגים ששרו במגוון מרינדות. גם סלטי הבית ידועים בטעמם האותנטי, ולכן כדאי לכם לנסות את המושט, את הדניס או את פילה האמנון עם עשבי תיבול, רוזמרין, טימין, שום, לימון ושמן זית. כתוספת נסו את המג'דרה הקלאסית, את חציל האיכרים, את החומוס הביתי עם הגרגרים ואת ההום-פרייז ברוטב צ'ילי מתוק.

ואל תשכחו שתמיד אפשר להדליק מזגן, לדמיין שחורף ולהמשיך לאכול.