זהו, יש לנו קיץ, והמחשבה על תבשיל קדירה או על סטייק גדול כבר יש בה כדי ליצור אגלי זיעה על המצח. במקום זאת, למה שלא תעברו למנות דגים קלילות וקיציות, ועדיף על הגריל. אספנו בשבילכם כמה הצעות, קיץ נעים
אורלי פרש-אזולאי לוקחת את החמות חובבת הז'אנר לאחת ממסעדות הרשת ג'קו מאכלי ים, הממוקמת ברחוב מוריה בחיפה. כאן הן נזכרות שדגים ופירות ים הם האלטרנטיבה הבריאה, העשירה והאנרגטית, ולא פחות מכך – טעימה וארומתית
צלויים על הגריל, בתוך קדירה, ברוטב שמנת, בתוך שקשוקה, מרק או סתם עם לימון ושמן זית – איך אתם אוהבים את פירות הים שלכם? אספנו בשבילכם ארבע הצעות מארבע מסעדות שיודעות דבר או שניים על המעדנים הנהדרים האלו