שף בשקט עם אבי שקרל מבליני


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

 

הפעם החלטנו להיכנס פנימה, לתוך הקרביים של המסעדות והברים ולשלוף משם את הכוכבים האמיתיים. מצאנו את המוח והידיים מאחורי המנות הטעימות, אלה שבגללם אנחנו פותחים ארנקים ורשמנו מה יש להם להגיד על האוכל ועלינו. קבלו את אבי שקרל.


מסעדה: בליני
עבר: שף ומנהל מזון ומשקאות ברשת רדיסון העולמית, שף ובעלים של מסעדה מקסיקנית במיאמי ושל מסעדות נוספות בארץ וארצות הברית.
לימודים: מנהל מלונאות בשוויץ, תואר במנהל עסקים עם התמחות במלונאות בארצות הברית.
סגנון: לא נצמד לסגנון מסוים.
מנת הדגל: אין מנה קבועה- בכל שבוע מעדיף מנה אחרת.
לעולם לא אבשל: אין דבר כזה.
השראה בעולם: מגוון המוצרים העצום מרחבי העולם הנמכרים ברשתות סופרמרקטים בארצות הברית- יש שם הכל- רטבים, עשבים, קקטוסים ועוד, כיד הדמיון.
השראה בישראל: גם כן מוצרים הנמכרים ברשתות השיווק השונות.
חומרים אהובים: בשר.
פותח את היום עם: אספרסו כפול קצר קצר.
הדבר הכי מוזר שאכל אי פעם: שתה שוט אלכוהול במרינדת נחשים ושוט אלכוהול במרינדת סוסי ים.
הקהל הישראלי: לומד, לומד, אך יש עוד מה ללמוד.
חלום: אי אי שם, בו יהיה לו את המטבח הכי מאובזר בעולם ולשם יגיעו אנשים לשבוע ויאכלו מנות מיוחדות מעשה ידו.