חנות מכירה (חנות מפעל ) וביה"ס לקונדיטוריה
23/05/2011
"בכל ביס תרגיש את הרכות של הלחם עם הפריכות של העלים, הצמיגות של הפטריות, העקצוץ של הבלסמי, החריפות ש...
17/09/2010
קורה שאתם מתרגשים ממנה במסעדה ומנסים להבין איך הכינו אותה? לפעמים אתם מוצאים את עצמכם מחפשים בייאוש ...
19/05/2010
שירלי רחמים מפתיעה את בן זוגה בסדנת אפייה אצל גאיה ברטלה. הוא אינו מומחה ולא ממש יודע מה עושים עם שמ...
10/12/2009
מחפשים סופגניות לא שגרתיות? בחנוכה 2009 יש אור בקצה המנהרה. השנה שוכחים מהריבה המסורתית והולכ...
17/09/2009
תכירו את הגפילטע פיש החדש: צעיר יותר, שרמנטי יותר ומגיע מכל קצוות תבל. אספנו 8 מתכונים של גפליטע ...
19/01/2009
מאפיות וקונדיטוריות, על מראות העוגות העוגיות והקישים המפתים, והריחות המשגעים הנודפים מהן, עלולות לגר...
18/05/2007
פאי גבינה עם פירות יער וטארט גבינת תות של הנס ברטלה, עוגת גבינה בציפוי פיצוחים מסוכרים של ניר צוק ו...
26/10/2006
הגשם עושה להנס ברטלה חשק ל- Beignet, פירות מטוגנים בבלילה המוגשים בתוך כוס מרטיני מלאה ברוטב וניל. ה...
07/09/2006
גאיה ברטלה בית הקפה המוכר והאהוב של גלית והנס ברטלה בפתח תקווה, מציע בנוסף לעוגות ולמאפים הנפלאים שכ...
08/06/2006
אחרי מבול עוגות הגבינה של שבועות והחמסינים שתקפו אותנו אחריו, חיפשה שפרה צח משהו קטן, מלוח ומפנק ל...
25/05/2006
עוגת גבינה עם קונפי עדשים? מוס שוקולד עם בזיליקום? אחרי שזכה בחמש מדליות זהב בתחרויות בינלאומי...
מוקד הזמנת אירועים במסעדות
הזמן שולחן ללה שוק
התקשר ללה שוק