הדייגים היא מסעדת דגים ופירות ים ותיקה, השוכנת בנמל יפו. ייחודה של המסעדה הוא בדגים שהיא מציעה, המגיעים בכל יום ישירות מן הים ומוגשים טריים ביותר. במסעדת הדייגים תוכלו למצוא מנות מגוונות- דגים, פירות ים ומבחר בשרים, וכולם בליווי סלטי הבית ותוספות- חומוס, טחינה, איקרה, סלט ירקות, צ'יפס ועוד. מסעדת הדייגים מציעה אווירה רומנטית או משפחתית, ניתן לשבת בפנים- בתוך המסעדה המעוצבת כמוזיאון ימי- או בחוץ, ליהנות מנופו של הים ומהרוח המנשבת. מדי יום חמישי, מתקיים במסעדה ערב מוסיקה יוונית עם הזמר ליאונידס ולהקתו, אל תוך הלילה. מדי יום שישי נערכים במקום ערבי פולקלור ישראלי רוסי.
רשת וניליה מציעה מגוון של גלידות בטעמים מפתיעים ומצוינים המטעימים לכולם.
בחומוס אבו איסמעיל בנמל יפו, ניתן למצוא חומוס טרי וטעים, פלאפל, סלטים ועוד, והכל באוירה ביתית.
טאפאס בשוק היא שיתוף פעולה של האחים ירזין והשף ברק אהרוני. המיקום בשוק הנמל בתל אביב יוצר אווירה תוססת, יחד עם הארומות האותנטיים שהם חלק בלתי נפרד מהחוויה. טפאס בשוק מציעה מגוון רחב של מנות טאפאס מהארץ והעולם ומבחר יינות משובחים.
סניף נוסף לרשת בתי הקפה התל אביבית לאביט.
מיט קיטצ’ן היא מסעדת שף כשרה, המעניקה מענה לשומרי המסורת בלי להתפשר על הטעם – ממש בלב תל אביב. תפריט המסעדה נבנה ע”י אלעד לוי ונדב נצר, שני שפים מובילים בתרבות הקולינרית המקומית, שהופכים נתחים מובחרים למנות מוקפדות. לצד הנאות הבשרים אפשר למצוא במסעדה התל אביבית יינות משובחים וקינוחים מפתים, שמכינים במקום בקונדיטוריה פרטית. מאווירת הבראסרי המזמינה של המסעדה אפשר ליהנות גם במסגרת אירועים פרטיים ועסקיים.
ניקוס גאליס סופלקי בר מציע תפריט יווני אמיתי עם מנות כגון סופלאקי אמיתי מפרגית, בקר וכבש, וגירוס (הגרסה היוונית לשווארמה) מהודו נקבה וטלה. הבשר נצלה בגריל פחמים ומוגש בתוספת צזיקי מיוגורט, טחינה או איולי.