מטבח הודי-מרוקאי טבעוני וביתי. פעיל בימים שלישי, חמישי ושישי בשעות הצהריים, ואחת לחודש ב‘בא לי טאלי‘ פסטיבל צהריים אורבני בפלורנטין.
מחלבת דשן הינה המחלבה של הרב החלבן. בחנות המפעל מוצרים ייחודיים מתוצרת המפעל וגבינות גורמה איכותיות.
מיט קיטצ’ן היא מסעדת שף כשרה, המעניקה מענה לשומרי המסורת בלי להתפשר על הטעם – ממש בלב תל אביב. תפריט המסעדה נבנה ע”י אלעד לוי ונדב נצר, שני שפים מובילים בתרבות הקולינרית המקומית, שהופכים נתחים מובחרים למנות מוקפדות. לצד הנאות הבשרים אפשר למצוא במסעדה התל אביבית יינות משובחים וקינוחים מפתים, שמכינים במקום בקונדיטוריה פרטית. מאווירת הבראסרי המזמינה של המסעדה אפשר ליהנות גם במסגרת אירועים פרטיים ועסקיים.
2 אולמות אירועים: יהלום וקומקום לאירועים פרטיים וקטנים
מפגש הסטייק ת"א מורכב משילוב המנצח של בר ומסעדה, המעניק חוויה קולינרית ייחודית במחירים סבירים. התפריט במקום מתהדר במנות ראשונות ועיקריות נפלאות, קינוחים תוצרת עצמית ועוד.
בר הופעות בדרום תל אביב, המציג ערבי מחווה ללהקות מכל העולם, הופעות של זמרים ולהקות מתחילים, אירועים פרטיים ועוד. כמו כן ניתן למצוא במקום תפריט אוכל מגוון.