על קו התפר שבין סלון ביתי לבית קפה לביסטרו, ממוקמת פועה הוותיקה, שכבר כמעט עשרים שנה מהווה אטרקציה בשוק הפשפשים. סוד ההצלחה של המקום, מלבד הלוק האקלקטי, הוא התפריט: שילוב בין מטבח ים-תיכוני יפואי למגמות בקולינריה כמו אורגניות וטבעונות.
פופינה - מסעדה צעירה במבנה עתיק בשכונת נווה צדק בתל אביב. השף אוראל קמחי ושותפו המסעדן אמיר תורג'מן הגיעו מירושלים ועברו דרך מסעדות טובות בארץ ובעולם. במטבח של פופינה מייצר קמחי מנות מדויקות ברמה גבוהה, וגם מבשר בשורה קולינרית: תפריט המחולק לקטגוריות לא מסורתיות, על פי שיטת הבישול - כבישה, אידוי, אפייה, בישול איטי וצלייה: בקטגוריית הכבישה – פרוסות סינטה כבושה ורוקט עם סלק מוחמץ, ריקוטה, גרעיני דלעת מסוכרים וויניגרט בלסמי דבש. בקטגוריית האידוי – המבורגר שרימפס בלחמנייה מאודה עם איולי יוזו, חסה פריכה ובצל סגול מוחמץ. בקטגוריית האפייה – פיצה שחורה עם קרם גבינת עזים, שרימפס קצוצים, סקאלופס, טימין ושמן צ'ילי אדום. בקטגוריית הצלייה – פילה מוסר ים צלוי עם פטוצ'יני ארטישוק, קציפת עגבניות וציר עוף שחום. ובקטגוריית הבישול האיטי – לחי עגל בבישול ארוך על פולנטה קריספית וקולי עגבניות. אל כל אחת מהקטגוריות מצטרפים קוקטיילים יצירתיים כמו גיבסון זעפרן עם בצלצלים כבושים תחת "כבישה", וגם קינוחים כמו עוגת מסקרפונה מאודה עם תותים במשרה, גבינה וקציפת פירות יער. העיצוב של פופינה מתכתב עם סביבתה של המסעדה, והוא מאופיין בקווים נקיים, ויטראז'ים בסגנון רטרו, גינה ירוקה וקירות אבן. משמעות השם פופינה היא מטבח בלטינית, וכך מוזמנים הסועדים במסעדה לדיאלוג עם השף והצוות המקצועי ששוקדים על המנות היצירתיות במטבח הפתוח של המסעדה, לבה הפועם ומרכז ההתרחשות. העשייה והעיצוב המקורי, יחד עם חומרי הגלם המשובחים, מייצרים חוויה קולינרית שלמה ומיוחדת.
מסעדת פוראמה מציע מגוון רחב של מנות דים סאם במילויים שונים ובטכניקות בישול שונות.
פורט סעיד היא עוד אחת ממסעדותיו של אייל שני הממוקמת ליד בית הכנסת הגדול ברחוב סיני. פורט סעיד מציעה תפריט מגוון במחירים מוזלים לקהל הרחב עם מנות פשוטות יחסית אך עם הקפדה על חומרי גלם איכותיים.
Porto הוא בר יין פורטוגלי הממוקם ברחוב טשרניחובסקי התל אביבי.
פורטונה דל מר הינה מסעדה בר הממוקמת במרינה תל אביב סמוך למלון קרלטון. במסעדה מוגש מטבח ים תיכוני מוקפד באווירה אינטימית כשברקע השקיעות של תל אביב. מסעדת פורטונה דל מאר מתמחה במזטים מסוגים שונים, פסטות מעולות ומבחר בשרים ופירות ים, ופוקצ'ה הנאפית בתנור אבן.
מעדנייה ייחודית המבוססת כולה על דג פורל.
בבר האירי, פטריק'ס רוטשילד, תוכלו ליהנות מ- 22 סוגי בירות שנמזגות מחביות בחדר קירור מיוחד ועוד כ- 30 סוגים שונים בבקבוקים מרחבי העולם ותפריט אוכל מגוון.
פי בריבוע התל אביבי, היא אחות צעירה לסניף הירושלמי. פיצה דקה-דקה, נדירה באיכותה. המקום גם מציע בירה איטלקית, יין איטלקי, כמו גם חומרי הגלם של הפיצה המיובאים מאיטליה. הפסטה מיוצרת במקום, לפי הזמנה. המסך הגדול במסעדה משדר משחקי כדורגל.