פיצות שף, פיצות גורמה. פיצות מלבניות וארוכות עם מגוון של תוספות: פיצה לבנה עם ריקוטה, פיצה מרגריטה, דלעת מקורמלת, מייפל ושקדים, פיצה עם ראגו פטריות ומסקרפונה, ארטישוק, חציל ועוד. יש גם פיצות המתאימות לטבעונים.
פיצריית בוטיק ברחוב הרצל שבתל אביב המציעה מגוון של פיצות עם גבינות טבעוניות.
"פיצריה בן גוריון" בתל אביב, מציעה מבחר רחב של פיצות. בין היתר ניתן יהיה למצוא שם: פיצה צ'יזבורגר, חציל קלוי, תפו"א בצל רוזמרין ועוד.
"פיצרייה" ממוקמת באבן גבירול פינת פרישמן, ומגישה פיצות מגוונות , טריות וטעימות ועם מחירים עממיים (רבע פיצה - 17 שקל בלבד).
Peacock, גסטרו בר המציע מנות שהן פרשנות שף לאוכל רחוב: צ'יפס, המבורגר, חצ'אפורי גבינת עיזים ובשר סרטנים, חינקלי, מולים, פיצות ועוד. ה-Peacock זכה בתואר הבר הטוב ביותר לשנת 2008 והבר עם האוכל הטוב ביותר לשנת 2009.
פלמינגו, פיצה בירה, הממוקם על בכיכר מילאנו בתל אביב מציע את פיצות הדקיקות וטעימות במיעוחד לצד בירה צוננת.
מסעדת פפרדלה הממוקמת ברחוב אבן גבירול בתל אביב, משלבת מטבח איטלקי ותפיסות של בישול איטלקי, עם אירוח, שפע וטעמים מקומיים. התפריט הכשר מורכב ממנות איטלקיות מנצחות – פיצה, המוכנה במקום בטאבון לוהט, פסטות תוצרת בית מקמח איטלקי המיובא במיוחד לפפרדלה, אנטיפסטי, ומנות מנצחות של דגים טריים.
פרנצו בתל אביב הינה מסעדה איטלקית המתמחה בפיצות. במקום ניתן למצוא גם אנטי פסטי ומרק, לימודה ומנה עיקרית והכל במחירים עממיים.
בלב ליבו של מתחם שוק הפשפשים ביפו תגלו בר מסעדה בסגנון איטלקי - צ'פה! בצ'פה תוכלו להנות בישיבה תחת כיפת השמיים, לבחור בירה מהחבית ממבחר הבירות במקום ולהזמין מתוך מגוון של מנות מעולות!
מסעדת חוף הממוקמת בחוף גורדון, בעלת תפריט חלבי מגוון, הכולל בין השאר: ארוחות בוקר מפנקות המוגשות כל היום, ארוחות צהריים, קישים, שקשוקות, מרקים, לזניות, פסטות, נודלסים, דגים, ועוד.
בלונדון מיניסטור שבלב העיר נמצאת מסעדת קצוץ – קטנה, שקטה ונעימה הכוללת 30 מקומות ישיבה ומלצרים חביבים. קצוץ אוהבת להכין מאכלים טעימים וטובים מהמוצרים האיכותיים והטריים ביותר, ולהציע אותם במחירים נוחים. בתפריט של קצוץ תמצאו סלטים, פסטות, כריכים, פיצות איכותיות וייחודיות, לזניה ביתית ואף תפוח אדמה מוקרם. להנאתכם - סלט בהרכבה אישית מירקות שנקצצו זה עתה ובליווי הרטבים שמכינים כאן בקצוץ. על כל ההבטחות מנצח השף גיא כפיר, שבאמתחתו רזומה הכולל ניהול מסעדות רבות והתמחות בבישול ובאפייה מזה עשור. ניתן לערוך אירועים הכוללים עד 50 מוזמנים וגם ליהנות משירותי קייטרינג לאירועים הכוללים עד 150 מוזמנים.