בפיצה עגבניה איכות וטריות היא מילת המפתח: הבצק הטרי והפריך, דק כמובן, עשוי מתערובת הקמחים הייחודית של הרשת, גבינת המוצרלה היא האיכותית ביותר (100% חלב) ורוטב העגבניות הטעים במיוחד. שמן הזית ממנו עשויים בצק הפיצה והרוטב, נמסק במיוחד עבור הרשת– כל אלה מתאחדים לכדי פיצה איכותית וטעימה הנאפית בתנורי האבן לעיני הלקוח.
המטבח ב"עדנה" מתבסס על בישול פרסי עוד מהימים שעדנה המיתולוגית פתחה את המקום ופינקה במטעמיה האותנטיים את העוברים והשבים במושבה רמת השרון. מדי שישי, בשעת בוקר מוקדמת, מוגש כבר למעלה מ-15 שנים בופה ארוחת בוקר עשיר, צבעוני וטרי, כמיטב המסורת של "עדנה".
עזורה היא מסעדה שנפתחה לראשונה בירושלים ואת סניפה החדש תוכלו למצוא בעיר תל אביב. במסעדה תוכלו ליהנות מתבשילים ביתיים חמים.
עיזה - פיצה כפרית בתל אביב.
בית גלידות חדש שנפתח לאחרונה בשכונת פלורנטין בתל אביב מציע גלידה איכותית בעבודת יד - ועל מקל
בית מאפה וקונדטוריה, המספק כיבוד לישיבות ולאירועים פרטיים ומעניק שירותי T.A.
בר מסעדה ברחוב דיזנגוף שבתל אביב עם אווירה קלילה וכיפית. בתפריט ניתן למצוא סלטים, המבורגר טבעוני, פוטטוס, כריכים, קוקטיילים, אלכוהול ועוד.