מסעדת מונטיפיורי היא מסעדה ירושלמית יפייפיה המתמחה במטבח האיטלקי. במונטיפיורי מקפידים להשתמש בחומרי הגלם האיכותיים והטריים ביותר בכדי להבטיח איכות וטעם מהמעלה הראשונה. ניתן גם לערוך אירועים מיוחדים וקסומים בכל שעות היום.
מסעדת מונתנה הממוקמת בטמרה מתמחה באוכל מהמטבח האיטלקי, המטבח האסייאתי והמטבח המזרחי.
בר מסעדה ובית קפה ובו ארוחות בוקר, מאכלים חלביים ודגים.
מסעדת מונסרט, שוכנת בדלית אל כרמל ומבשלת מאכלים דרוזים אותנטיים כבר 18 שנה. במונסרט תתענגו על דגים טובים, בשרים כשרים מכל הסוגים ועוד הרבה מנות ייחודיות אחרות. מונסרט מציעה גם ארוחות בוקר מפנקות המוגשות בכל יום החל מהשעה 08:00. ניתן לחגוג אירועים במונסרט עד 120 סועדים ובחדר הפרטי היכול להכיל 35 אורחים.
בית קפה ברמת אביב המציע ארוחות בוקר, פסטות, לזניות, סלטים, כריכים, מתוקים ועוד.
תפריט עשיר אוכל דרוזי אותנטי. תפריט מיוחד לצמחונים וטבעוניים, מנות צמחוניות וטבעוניות מהמטבח הדרוזי, מבחר עשיר של סלטים, בשרים על האש ודגים.
מחניודה הינה מסעדה ים תיכונית עונתית הממוקמת ליד שוק מחנה יהודה בירושלים. על התפריט במחניודה אמונים שלושה שפים ירושלמיים בעלי רזומה עשיר: אסף גרניט, יוסי אלעד ואורי נבון. התפריט במסעדה משתנה ומבוסס על חומרי הגלם המובחרים שנאספים על ידי השפים מידי יום בשוק הסמוך. במסעדה מטבח פתוח ששם את האוכל במרכז ונותן לסועדים ליהנות מהשואו.
"מטבח לילה" הינה מסעדה חדשה בבעלותו של השף יואב בלימן ברחוב לילינבלום בתל אביב. המסעדה משלבת אוכל ברמה גבוהה, לצד אלכוהול איכותי, ומיועדת לבני כל הגילאים. בין המנות ניתן למצוא: סביצ׳ה דג לבן קוביות עגבניה, פונדו חזה עוף לטבילה ברטבים מתחלפים, שרימפס בבירה וצ'יפוטלה ועוד.
מטעמי פיבי הינה מסעדה המציעה אוכל ביתי ומבחר תבשילים מרוקנים בקרית מלאכי.
מסעדת מידבר מציעה תפריט פיוז'ן עשיר, המשלב מנות מהמטבח האסייתי, האיטלקי והיפני. מקום ששווה לכל כיס, המחירים בתפריט נעים בין 12 ש"ח ל-65 ש"ח.
מסעדה הנמצאת בתוך מבנה ייחודי בעל אבני בזלת וקשתות עתיקות הקיים עוד מימי התורכים. במקום אווירה רומנטית ומוגשים בשרים, דגים, ובר משקאות עשיר. ארוחות בוקר לפי הזמנה
מיט קיטצ’ן היא מסעדת שף כשרה, המעניקה מענה לשומרי המסורת בלי להתפשר על הטעם – ממש בלב תל אביב. תפריט המסעדה נבנה ע”י אלעד לוי ונדב נצר, שני שפים מובילים בתרבות הקולינרית המקומית, שהופכים נתחים מובחרים למנות מוקפדות. לצד הנאות הבשרים אפשר למצוא במסעדה התל אביבית יינות משובחים וקינוחים מפתים, שמכינים במקום בקונדיטוריה פרטית. מאווירת הבראסרי המזמינה של המסעדה אפשר ליהנות גם במסגרת אירועים פרטיים ועסקיים.
Meatery (מיטרי), שוכנת במבנה 8 במתחם התחנה. המסעדה הינה מסעדת בשר קצת אחרת, המתפרשת על 2 מפלסים וכוללת מרפסת מקורה וחסינה מפני גשמים ורוחות הצופה לנוף המרהיב של יפו העתיקה.
מסעדת השף, מיכאל גרטופסקי, בו מוגש אוכל בהתאם לעונות השנה אשר מתבסס על תוצרת מקומית, תוך הקפדה על חומרי גלם איכותיים בלבד.
מסעדת מילייה מציעה אוכל איטלקי, דגים וחלבי כשר במחירים נמוכים.
Mina (נמל ימי בערבית), היא מסעדת פירות ים מודרנית לחלוטין המעוצבת בסגנון נקי.