מסעדת המזלג הינה מסעדה ישראלית כשרה. מציעה תפריט עשיר וטרי, החל ממבחר סלטים ומנות ראשונות מיוחדות ומגוון רחב של מנות עיקריות. בשעות הצהריים מגישים ארוחות עסקיות בסגגנון בופה הכוללות: בר סלטים עשיר, בר לחמים, מגוון מנות עיקריות, מגוון תוספות ושתייה. בשעות הבוקר המאוחרות ובשעות הצהריים ניתן לערוך אירועים. בשעות הערב המסעדה פתוחה לארוחות פרטיות וקבוצתיות.
ג'נט היא מאמא דרוזית לבבית מהכפר ג'ת, שפותחת את ביתה ומציעה אירוח דרוזי כהלכתו. במהלך הביקור אצלה היא תכבד אתכם במאפים שונים שהיא מכינה בעצמה, עלי גפן ומג'דרה, תבשיל סינייה, סלט טאבולה, קובה ממולאת בבשר, מקלובה ומאכלים אותנטיים נוספים המאפיינים את המטבח הדרוזי. לצד האוכל המסורתי, ג'נט תספר לכם על מנהגי העדה במהלך אירוח ובכלל ותחשוף בפניכם את תהליך ההכנה של חלק מהמנות אותן היא מגישה במהלך הארוחה. לסיום, תקבלו שם קפה דרוזי מבושל ומאפים מתוקים.
המטבח של נורה מציע אירוח דרוזי כפרי, באווירה חמימה ומשפחתית. מבחר מנות דרוזיות אותנטיות מוכנות באהבה יום יום על ידי נורה, השפית המנוסה והבעלים. ניתן לערוך במקום אירועים מיוחדים עד 500 איש, בפנים או בחוץ, באוהל המיוחד בחיק הטבע. כמו כן, המטבח של נורה הוא גם קייטרינג המציע אוכל מגוון לאירועים, סדנאות בישול ואירוח קבוצות הכולל את המאכלים הדרוזיים כמובן, מופעי נגינה בעוד, הרצאות על העדה הדרוזית ועוד.
המטבח של ענבל - מסעדה ביתית קטנה ומקסימה הממוקמת בירושלים ומציעה לסועדיה תפריט עשיר ומגוון של מאכלים ביתיים ואיכותיים מתוצרת המקום.
מסעדת המעשנה ממוקמת בשרון ונחשבת לאחת מחמש מסעדות מעושנים הטובות בישראל. זיו הבעלים של המסעדה נודע כמסעדן ידוע אשר נחשף לתורת העישון בארצות הברית והמשיך ללמוד ולחקור אותה עד עצם היום הזה. הוא תכנן ויצר יחד עם אביו כלי בישול שונים הנשארים נאמנים לשיטות עישון קדומות, מעשנות במסעדה ובחצר וגריל מיוחד לאירועים מיוחדים. הארוחות במסעדה מוגשות למרכז השולחן ויוצרות חוויה חברתית משותפת והמהנה. ניתן לערוך במקום אירועים פרטיים ועסקיים בהתאמה אישית.
המקום של תום הינה מסעדת בשרים וגריל בר בבית שמש.
משתה הינו בר מסעדה חדש ומעודכן שבא לתת חווית בילוי שמחה ומעודכנת. עם תפריט קוקטיילים שמח וצבעוני . תפריט אוכל מיוחד וכיפי שיוצא מהמטבח הפתוח
מסעדה המציעה סושי וכן מבחר מטעמים: אגרול, מרק דגים, מרק אנטריקוט, מרק עןף, מרק טופו, כנפיים ברוטב ברביקיו ודבש, שיפודי פרגיות, שיפודי אנטריקוט, סטייק אנטריקוט. במקום מוצעות מנות ילדים ומנות עסקיות בין השעות 12:00-19:00. ניתן גם לקחת אוכל בטייק אווי. הנריס מתפקד גם כפאב וכמקום בילוי לכל דבר ועניין, עם בר עשיר, קריוקי, נרגילות ועוד.
מקום לאירועים בלבד. תפריט בשרי כשר.
הסועד הנודד עורך מגוון אירועים קולינאריים המבוססים על שילוב של בשר ויין, עבור קהלים שונים ובמקומות שונים בארץ.
הפינג'אן היא מסעדה המתמחה בהכנת אוכל ירושלמי ביתי, השוכנת בקרבת שוק מחנה יהודה והסמטאות היפהפיות באזור. המסעדה מזמינה את לקוחותיה ליהנות משפע מטעמים, כגון חומוס, שקשוקה מיוחדת וסלטים מגוונים, וכל אלה באווירה חמימה, ביתית ומזמינה. במסעדת הפינג'אן ניתן לערוך אירועים עד 70 איש, כמו כן היא מספקת שירותי קייטרינג.