רצינו לשתף אותכם בחוויה שעברנו בשבת האחרונה - אחרי המתנה וציפייה ארוכה ואחרי מעקב צמוד אחרי שלומי קצין - הד"ר לבשר מספר אחד בעולם !!! במשך מספר שנים מאז שהצלע השמינית בהרצליה פיתוח נסגרה שהיתה בשבילנו הבית השני, גילה בעלי את הצלע השמינית שוב והפעם בנחלת בנימין בתל אביב, עשה לי את אחת ההפתעות, אם לא ה... והביא אותי לצלע השמינית. החוויה שעברנו שם היא של פעם בחיים, אין דברים כאלה, זה היה שכרון חושים של מטעמים, הקרפציו המדהים, הכבד אווז עם התאנה, הכבד אווז על ברוסקטה, המנה האגדית שנקראת ארוחת הבוקר... זה היה משכר מרוב שזה היה טעים, ואז הגיע המלך בכבודו ובעצמו: הסטייק הקובו ביף, זה היה סטייק כמו שלא אכלנו מימינו , ואכלנו... זה היה סטייק במרקם שמזכיר כבד אווז, כל הפינוק של הפרה היפנית הזאת נשפך ישירות כחגיגה אחת גדולה לחיך שלנו, מי שלא יטעם לא יבין לעולם!!!!!!! ואז בלית ברירה - כי לא נשאר מקום, הגענו לקינוח, כל כך פשוט וכל כך מושלם, קערה של שערות קדאיף עם מילוי של קרם פטיסייר ועליו תותים ועוד קערה של שערות קדאיף עם מילוי מוס שוקולד עם טחינה גולמית, לא, אתם לא מבינים בכלל על מה אנחנו מדברים. כל הארוחה הזאת לוותה ביין מושלם ששלומי בחר בשבילנו והשתלב בצורה מושלמת עם כל המנות, אפילו לא שמנו לב שלא שתינו כוס מים לאורך כל הארוחה !!! המסעדה הטובה והמיוחדת בארץ! חוויה קולינרית שמיימית ומרגשת, מקום זה למבינים בלבד! ולסיום - לכל השפים בישראל - אתם מוזמנים ללמוד !!! לשלומי והצוות המדהים - תודה על הכל , אוהבים אותכם , נתראה בהקדם. יפית ודרור.