כיום משמש השף קונדיטור שוורצברד כיועץ ומלווה למיטב המסעדות והקונדטוריות בארץ ובחו"ל ומתמחה בבניית תפריטי קינוחים המתאימים לכל עסק. שוורצברד מנהל קייטרינג-בוטיק קטן ואיכותי המתמחה בקינוחים (אבל לא רק) המתאים לאירועים פרטיים ועסקיים. כמו כן, שוורצברד מעביר סדנאות.
התפריט של פאן קון מנטקה מקורי במיוחד ומציג מנות שבהחלט לא ניתן למצוא במקומות אחרים בישראל, כך שמדובר בנקודת פתיחה טובה במיוחד. האוכל פה מתחלק לקטגוריות כמו צ'יקוס - מנות פתיחה קטנות בסגנון ספרדי, ומנות ראשונות ועיקריות. את האוכל מלווים קוקטיילים בסגנון לטיני על בסיס טקילה, רום או שרי, מגוון בירות ויין ספרדי וכן סנגריה, שנהדרת בחורף הקפוא הנוכחי.
ה"פאנץ' ליין" המיתולוגי חוזר לרחוב הארבעה במהדורת ביסטרו-בר אינטימית לאירועים שהם חוויה אמיתית! זהו המקום בו הישראלים אוהבים לבלות ולחגוג בו את האירועים החשובים בחייהם. המיוחד במועדון המפורסם, הקיים כבר למעלה מ- 25 שנה, הוא כי כל המלצרים בו הינם זמרים, רקדנים ושחקנים נפלאים. בתקופה זו צבר המועדון מוניטין רב בזכות הרמה המקצועית, השירה ויכולת ניהולית מרשימה. בפיתוח מופע ה"פאנץ' ליין" הושם דגש מיוחד על איכות המופע, המשלב שירים, ריקודים ואף שירה בציבור תוך רבגוניות המתאימה לכל סוגי הקהל
הפולי הוא בר שכונתי הממוקמם בשדרות רוטשילד בתל אביב. בפולי מוזיקת רקע משתנה והופעות חיות בימי שני ורביעי וחאפלה בלקנית עמה פותחים את הסופ"ש בימי שישי.
פונדק ורדה מציע תבשילים ביתיים אותנטיים.
פופינה - מסעדה צעירה במבנה עתיק בשכונת נווה צדק בתל אביב. השף אוראל קמחי ושותפו המסעדן אמיר תורג'מן הגיעו מירושלים ועברו דרך מסעדות טובות בארץ ובעולם. במטבח של פופינה מייצר קמחי מנות מדויקות ברמה גבוהה, וגם מבשר בשורה קולינרית: תפריט המחולק לקטגוריות לא מסורתיות, על פי שיטת הבישול - כבישה, אידוי, אפייה, בישול איטי וצלייה: בקטגוריית הכבישה – פרוסות סינטה כבושה ורוקט עם סלק מוחמץ, ריקוטה, גרעיני דלעת מסוכרים וויניגרט בלסמי דבש. בקטגוריית האידוי – המבורגר שרימפס בלחמנייה מאודה עם איולי יוזו, חסה פריכה ובצל סגול מוחמץ. בקטגוריית האפייה – פיצה שחורה עם קרם גבינת עזים, שרימפס קצוצים, סקאלופס, טימין ושמן צ'ילי אדום. בקטגוריית הצלייה – פילה מוסר ים צלוי עם פטוצ'יני ארטישוק, קציפת עגבניות וציר עוף שחום. ובקטגוריית הבישול האיטי – לחי עגל בבישול ארוך על פולנטה קריספית וקולי עגבניות. אל כל אחת מהקטגוריות מצטרפים קוקטיילים יצירתיים כמו גיבסון זעפרן עם בצלצלים כבושים תחת "כבישה", וגם קינוחים כמו עוגת מסקרפונה מאודה עם תותים במשרה, גבינה וקציפת פירות יער. העיצוב של פופינה מתכתב עם סביבתה של המסעדה, והוא מאופיין בקווים נקיים, ויטראז'ים בסגנון רטרו, גינה ירוקה וקירות אבן. משמעות השם פופינה היא מטבח בלטינית, וכך מוזמנים הסועדים במסעדה לדיאלוג עם השף והצוות המקצועי ששוקדים על המנות היצירתיות במטבח הפתוח של המסעדה, לבה הפועם ומרכז ההתרחשות. העשייה והעיצוב המקורי, יחד עם חומרי הגלם המשובחים, מייצרים חוויה קולינרית שלמה ומיוחדת.
גלידריית פינגווין הוקמה בשנת 1951, ע"י צבי אריה קריסטל והלנה רעייתו.
הסניף מונה 14 חדרים פרטיים בגדלים שונים ומתפרס על שטח של כ - 700 מ"ר.
הסניף מונה 18 חדרים פרטיים בגדלים שונים ומתפרס על שטח של כ- 1,000 מ"ר.