מסעדת מילייה מציעה אוכל איטלקי, דגים וחלבי כשר במחירים נמוכים.
מסעדת סוּפִּיצה מחברת בין שני עולמות - עולם המרקים המגוון (Soup) והמטבח האיטלקי (Pizza). המסעדה מציעה מגוון מרקים לצד מזנון איטלקי הכולל סלטים, פיצה, מאפים וארוחות בוקר.
בפיצה עגבניה איכות וטריות היא מילת המפתח: הבצק הטרי והפריך, דק כמובן, עשוי מתערובת הקמחים הייחודית של הרשת, גבינת המוצרלה היא האיכותית ביותר (100% חלב) ורוטב העגבניות הטעים במיוחד. שמן הזית ממנו עשויים בצק הפיצה והרוטב, נמסק במיוחד עבור הרשת– כל אלה מתאחדים לכדי פיצה איכותית וטעימה הנאפית בתנורי האבן לעיני הלקוח.
כריכים, סלטים, טוסטים, פסטות ועוד...
מסעדת פפרדלה הממוקמת ברחוב אבן גבירול בתל אביב, משלבת מטבח איטלקי ותפיסות של בישול איטלקי, עם אירוח, שפע וטעמים מקומיים. התפריט הכשר מורכב ממנות איטלקיות מנצחות – פיצה, המוכנה במקום בטאבון לוהט, פסטות תוצרת בית מקמח איטלקי המיובא במיוחד לפפרדלה, אנטיפסטי, ומנות מנצחות של דגים טריים.
בית קפה - מסעדה בסגנון איטלקי. בתפריט מוצע ארוחות בוקר, פסטות, פיצות, סלטים, קינוחים ועוד.
קפה יפו נולד מתוך אהבה גדולה לעיר, בה ניגודים וקצוות מתקיימים בהרמוניה מופלאה: הישן עם החדש, היהודי עם הנוצרי ועם המוסלמי, הרוכל עם האמן, הארכיטקטורה עם הרחוב. ההרמוניה המיוחדת הזאת היא שהביאה את אורנה גבעון ובעלה ניר, להקים את קפה יפו, מסעדה כשרה בלב שוק הפשפשים. מהו סוד קסמו של המקום? קשה לדעת... אולי זה מרקם הטעמים המיוחד, עליו אחראית בתה של אורנה, השפית רוני ריבלין (שנמצאת במטבח, בערך מהיום בה עמדה על רגליה). אולי זה המבנה המיוחד, עם העיצוב האקלקטי ורב הסגנונות. אולי אלה ערבי המוסיקה, הופעות, אירועים, עם הזמרים והלהקות השונות, הפורטים על מיתרי הלב, מעומק הבלוז והנשמה, דרך אגן ים התיכון ועד ספרד. אולי אלה סיורי התרבות הייחודיים, היוצאים מקפה יפו לכל רחבי העיר, בהדרכתם המקורית של שחקנים ואמנים. ואולי, אולי אלה כל הדברים יחד, שכמו ביפו, חיים גם כאן, באותה הרמוניה מופלאה. תיהנו.
בלונדון מיניסטור שבלב העיר נמצאת מסעדת קצוץ – קטנה, שקטה ונעימה הכוללת 30 מקומות ישיבה ומלצרים חביבים. קצוץ אוהבת להכין מאכלים טעימים וטובים מהמוצרים האיכותיים והטריים ביותר, ולהציע אותם במחירים נוחים. בתפריט של קצוץ תמצאו סלטים, פסטות, כריכים, פיצות איכותיות וייחודיות, לזניה ביתית ואף תפוח אדמה מוקרם. להנאתכם - סלט בהרכבה אישית מירקות שנקצצו זה עתה ובליווי הרטבים שמכינים כאן בקצוץ. על כל ההבטחות מנצח השף גיא כפיר, שבאמתחתו רזומה הכולל ניהול מסעדות רבות והתמחות בבישול ובאפייה מזה עשור. ניתן לערוך אירועים הכוללים עד 50 מוזמנים וגם ליהנות משירותי קייטרינג לאירועים הכוללים עד 150 מוזמנים.
שגיב קלצונה בר הוקמה בשנת 2015 ומתמחה במאפים איטלקיים אותנטיים בקריצה ישראלית. האפייה מתבצעת במקום מחומרי גלם איכותיים וטריים, באווירה ביתית נעימה, ועם ניחוח של בצק טרי וחם שמריחים עוד לפני שנכנסים!