מסעדת סנה היא ביסטרו ים תיכוני תל אביב הממוקם בפינת הרחובות מונטיפיורי ורוטשילד. התפריט של סנה הוא עשיר ומגוון ומורכב ממנות מוקפדות ים תיכוניות. לצדן תיהנו מתפריט יינות ואלכוהול משובח וצוות אדיב ומקצועי.
מסעדת דגים ופירות ים חדשה ברמת החייל, השואבת השראה מאגדת "הזקן והים"
האגדה מספרת כי בכיכר חבויה ושקטה, בסמטאות לב העיר תל אביב, שוכנת לה מסעדה קסומה העונה לשם סקוטי ופאץ. זקני העיר מספרים (למי ששואל אותם)כי האווירה הביתית, הכנסת האורחים והשמחה השורה במקום הינם סגולה לחיים ארוכים ומאושרים. היות שנשאלו, ממשיכים הם ומפליגים בדיבור אודות מנות הבשר, הדגים והאלטרנטיבות הצמחוניות\טבעוניות המוגשות במקום. הם מרעיפים שבחים אינספור על הקינוחים אותם מכינים מידי יום בקונדיטוריית המסעדה ונזכרים בערגה בטעמם. אבל למען האמת, עזבו אתכם מסיפורים ואגדות ופשוט באו לאכול וליהנות
מסעדה איטלקית בתל אביב המציעה תפריט מגוון לצהריים, לערב, שתיה וקינוחים. בין המנות ניתן למצוא פסטות, פיצות, דגים ועוד.
מסעדת עבדאללה ובניו הינה גריל בשרים כשר, המתמחה 30 שנה בתחומי האוכל והאירועים, ובעלת תפריט עשיר של בשרים, דגים, סלטים תוצרת עצמית ולאפות חמות במקום.
פופינה - מסעדה צעירה במבנה עתיק בשכונת נווה צדק בתל אביב. השף אוראל קמחי ושותפו המסעדן אמיר תורג'מן הגיעו מירושלים ועברו דרך מסעדות טובות בארץ ובעולם. במטבח של פופינה מייצר קמחי מנות מדויקות ברמה גבוהה, וגם מבשר בשורה קולינרית: תפריט המחולק לקטגוריות לא מסורתיות, על פי שיטת הבישול - כבישה, אידוי, אפייה, בישול איטי וצלייה: בקטגוריית הכבישה – פרוסות סינטה כבושה ורוקט עם סלק מוחמץ, ריקוטה, גרעיני דלעת מסוכרים וויניגרט בלסמי דבש. בקטגוריית האידוי – המבורגר שרימפס בלחמנייה מאודה עם איולי יוזו, חסה פריכה ובצל סגול מוחמץ. בקטגוריית האפייה – פיצה שחורה עם קרם גבינת עזים, שרימפס קצוצים, סקאלופס, טימין ושמן צ'ילי אדום. בקטגוריית הצלייה – פילה מוסר ים צלוי עם פטוצ'יני ארטישוק, קציפת עגבניות וציר עוף שחום. ובקטגוריית הבישול האיטי – לחי עגל בבישול ארוך על פולנטה קריספית וקולי עגבניות. אל כל אחת מהקטגוריות מצטרפים קוקטיילים יצירתיים כמו גיבסון זעפרן עם בצלצלים כבושים תחת "כבישה", וגם קינוחים כמו עוגת מסקרפונה מאודה עם תותים במשרה, גבינה וקציפת פירות יער. העיצוב של פופינה מתכתב עם סביבתה של המסעדה, והוא מאופיין בקווים נקיים, ויטראז'ים בסגנון רטרו, גינה ירוקה וקירות אבן. משמעות השם פופינה היא מטבח בלטינית, וכך מוזמנים הסועדים במסעדה לדיאלוג עם השף והצוות המקצועי ששוקדים על המנות היצירתיות במטבח הפתוח של המסעדה, לבה הפועם ומרכז ההתרחשות. העשייה והעיצוב המקורי, יחד עם חומרי הגלם המשובחים, מייצרים חוויה קולינרית שלמה ומיוחדת.
פורטונה דל מר הינה מסעדה בר הממוקמת במרינה תל אביב סמוך למלון קרלטון. במסעדה מוגש מטבח ים תיכוני מוקפד באווירה אינטימית כשברקע השקיעות של תל אביב. מסעדת פורטונה דל מאר מתמחה במזטים מסוגים שונים, פסטות מעולות ומבחר בשרים ופירות ים, ופוקצ'ה הנאפית בתנור אבן.
מעדנייה ייחודית המבוססת כולה על דג פורל.