בחווה מתקיימים זה בצד זה, יקב בוטיק עין נשוט, מגבנה מחלב עיזים "נועם" ומסעדה. בחווה מקיימים סיורים וסדנאות למבוגרים, נוער וילדים, בהכנת לחם, שמן זית, יין וגבינות. במסעדה שבחווה יש 60 מקומות ועוד 60 מקומות בגנים הפורחים לימות הקיץ. בסיס החומרים מורכבים מתוצרים שמגדלים בחווה, יין, גבינות, תבלינים , ירקות (בחלק מהשנה), לחם, ריבות וכו'.
יקב משפחתי ואירוח גורמה המציע בשרים מעושנים, דגים, גבינות. ניתן לערוך אירועים במקום, טעימות יין, שולחן קינוחים ועוד.
יקב בצפת המציע מגוון של יינות ובמרכז המבקרים מתארחות לארוחת שף קבוצות המונות בין 20-10 סועדים.
ביקב לוטם ניתן להנות מיינות משובחים וגם ממנות מרשימות. דגים, פירות, בשרים, גבינות ועוד. שישי ושבת זה הזמן המומלץ ביותר לבראנץ.
יקב בוטיק משפחתי עם המון אהבה ליין ולאנשים. יקב ססלוב הוקם בשנת 1998 בקיבוץ אייל שבדרום השרון ע"י ברי ססלוב. הכרמים של היקב נטועים בהרי הגליל העליון, בגובה כ- 800 מטר מעל פני הים, בקדיתא, צבעון, עלמה ובכרם בן זמרה. מרכז המבקרים של היקב בקיבוץ אייל פתוח לקהל כל ימות השבוע ומתקיימות בו הרצאות, סדנאות ומכירת יין.
יקב בצפת מציע מבחר יינות עם גבינות וירקות בצד.
אורי אקיאן ומשה עמר הם שני חברים, חובבי יין שהחליטו יום אחד להתעמק בתחביבם וללמוד אותו יותר לעומק.