מבנה האבן היפהפה בו שוכנת מסעדת 1868 הוא עם תקרות גבוהות ומקושטות ועם אבן ירושלמית המעטרת כל פינה, קשת וגומחה במסעדה. החללים אצלינו הינם בעלי עיצוב וגודל שונה, על כן ניתן לערוך סוגים שונים של אירועים, החל מארוחות פרטיות ופגישות עסקיות ועד אירועים משפחתיים כמו בר מצוות ובריתות.מחדר המיועד ל 20 סועדים עם שולחן האבירים ועד החדר הפרטי שלנו אשר מתאים ל 12 סועדים, למרות שגם שניים ירגישו שם נפלא. בנוסף ניתן לערוך אירועים במרפסת שלנו המשקיפה אל גינת פרחים צבעוניים לצד המזרקות. על התפריט שלנו ממונה השף יענקלה תורג'מן אשר מרכיב בכל עונה תפריט חדש ומגוון המבוסס על חומרי הגלם הטריים ביותר הקיימים בשווקים המקומיים. איכות החומרים לצד היצירתיות של השף מאפשרים בניית תפריט שונה ומפתיע בכל עונה, במסעדה ניתן לארח עד 80 סועדים.
גבריאל היא מסעדת גורמה צרפתית כשרה למהדרין. המסעדה, השוכנת בלב ירושלים, מציעה חוויה גסטרונומית מיוחדת עם מנות בסגנון צרפתי אותנטי בשילוב נגיעות מודרניות. המקום מעוצב באלגנטיות והידור, כשבקומה הראשונה מבין השתיים אווירה אינטימית ביותר. בגבריאל יכולים הסועדים ליהנות מתפריט עסקי משתלם ביותר המוגש בשעות הצהריים או מתפריט ערב קלאסי ועשיר. בנוסף, ניתן לערוך במקום אירועים עד 45 איש.
בית המאפה יהודה מציע לקהל לקוחותיו מאפים משובחים שיהפכו את יומכם למושלם. המסעדה נפתחה ב- 1991 וביססה את שמה כקונדיטוריה צרפתית מובחרת המתמחה בעוגות, מוסים, מילפויי, פטיפורים, טארטים ועוד ועוד. כמו כן, תוכלו למצוא גם פריקסה (לחם טוניסאי), לחמי בריאות, קישים, פיצות ועוד.
מסעדת שף יוקרתית המציגה מטבח ישראלי עכשוי כשר, מוקפד ומדוייק. חומרי הגלם הים תיכוניים זוכים לבישול ממסורות צרפתיות ואיטלקיות שהופכים למנות מפתיעות. החוייה בקיארה כוללת את מיקומה בתוך מתחם טחנת הרוח ברחביה ומעוצב בעיצוב פנים מתוחכם, מינימלי וחם, כאשר במסעדה שוררת אוירה רומנטית ואלגנטית שמתחברת עם מוזיקה מעודנת.
במרכז הרובע ממוקמת מסעדת בראסרי חלבית, המציעה בישול יהודי, דגים ועוד. ניתן לערוך אירועים עד 45 איש במקום ממוזג, ואירועים עד 100 איש בגינה בחצר הצמודה לחורבה. המקום מתאים לבר מצוות ואירועים.