פיליפ הריס
בתאריך 29/08/2013
נכנסנו למסעדה בנתניה לעסקית. בחרנו 2 מנות במחיר 65 ש"ח כ"א. הקציצות היו טובות אבל רק הם: כל השאר היה בנאלי לחלוטין: נתחיל מהסלט הירוק: כמה פיסות חסה שראתה ימים טובים יותר עם 2 עיגולי בצל.
הפירה היה בסדר - שוב שום דבר לא מיוחד.
הציפסים שנילוו היו כנראה קפואים שהועברו הפשרה.
הרוטבים: רוטב מתוק תאילנדי: מחירו בסופר 10 ש"ח
חרדל וקטצ'ופ מהבקבוקים. רוטב ברבקיו היה טעים, הרוטב החריף אש היה חם מאד.
השתיה מיץ תפוזים ובקבוק קולה היו הישר מארגז המשקאות.
מה מיוחד במסעדה הזו? אמנם השף בוקשטטר הופיע לכנראה מהמטבח אבל איני יודע אם יש לו יד ורגל במנות שהוגשו. שילמנו 130 ש"ח ויצאנו מאוכזבים.