"שדרת צלעות ענקית שהושרתה שבע שעות במרינדה על בסיס טריאקי ואז בילתה עוד כמה שעות במעשנת. התוצאה היא בשר שחום מאוד ורך עד שהוא נפרד מהעצם למגע מזלג..." ריו גרנדה בתל אביב מתהדרת בתפריט בשר משובח, באווירה של דיינר אמריקאי תוסס ובהמון אלכוהול טוב. שפרה צח מצאה את "גן העדן לקרניבורים". אוהבי הבשר - סעו לשם מהר!
"נתחי הבשר מגיעים עם טוסטים, שום קונפי רך וגבינת עזים מתובלת בצד. הוראות היצרן הן למרוח את הגבינה על הטוסט עם הבשר..." עדי רם הלכה לבדוק מקרוב את הסטייק האוס החדש, ריו גרנדה בתל אביב, ומגלה תפריט בשרי משובח, אווירה לילית תוססת והמון אלכוהול טוב