המטבח האיטלקי הוא כבר שנים המלך הבלתי מעורר של הקולינריה המקומית, אז מהו בעצם סוד הצלחתו? הפחממות המשביעות, הרטבים שופעי העגבניות ושמן הזית, או אולי בכלל היכולת שלו להציע מנות מתוחכמות ויוקרתיות לצד מנות קלילות ועממיות. בואו להכיר מסעדות איטלקיות מומלצות מכל רחבי הארץ
"פטוצ'יני, בעבודת יד כמובן, המונח על רוטב חמאת מרווה בתיבול עדין של שום, צ'ילי, בזיליקום וזעתר. בין פרוסות הפטוצ'יני העבות הונחו פלחי ארטישוק, פלפל קלוי ועגבניות מיובשות..." קרין אביב בפגישת היכרות עם יאניביצ'י, מסעדת גלילית חדשה במושב בוסתן הגליל.