"חצי כדור של אורז שום שנח בשלווה במרכז הצלחת כשרצועות פילה בקר ברוטב מפולפל מחבקות אותו מכל כיוון - כדי ליהנות ממלוא הטעמים החבויים במנה, כדאי לאכול יחד את האורז עם פילה הבקר, ולתת לטעמים להתמזג בפה..." דן תורן עדיין חולם על הטיול הגדול לטוקיו, אבל את הטעמים, הצבעים והניחוחות של המטבח היפני הוא זכה להכיר ביאקימונו אילת
מסעדה חדשה: מסעדת יאקימונו המוכרת מתל אביב וירושלים מגיעה דרומה לטיילת רויאל ביץ' באילת, כאן היא מציעה תפריט איכותי המותאם גם למשפחות