והנה אנחנו מתקרבים למועד ציון חגיגות הבוז'ולה, וגם המסעדות שלנו מצטרפות. במיט בול מגישים לכם בשר ויין, במעדנייה של גולדשטיין מבשלים עם בוזו'לה, וגם במושבוצ מכינים לכם מנות מיוחדות. ויש עוד הרבה הצעות מעניינות
בשבוע שעבר נפתח ברחוב אחד העם בתל אביב סניף של מוסד הבשר המשובח - מרינדו מרמת הגולן. גיא מור הולך לבדוק במה מדובר, ומבשר שמבחינתו המעדנייה של מרינדו, שמוכרת נתחים איכותיים, היא רק הבסיס לסנדוויץ' בר
ארוחות בוקר משוקעות בשדמות דבורה, חגיגה לקרניבורים מול עין גב, חפש את המטמון בפארק הירדן, בראנץ' לצלילי קונצרט קלאסי בטבריה, סדנאות להכנת גבינות במנחמיה, וזה באמת רק על קצה המזלג. פסטיבל טעם כנרת הרביעי יוצא לדרך