"מרכיבי הרוטב המפורסם עטויים מעטה סודיות כבד ביותר. מפרסומים זרים נוכל לציין שהם כוללים פרחי תימין, כבדי עוף, חרדל דיז'ון ושלושה שאנסונים..." מוריס פייבוש מתענג על המטבח הצרפתי של ביסטרו ויין בהרצליה פיתוח
זוכרים את מנהג סוכות? את הלולב ואת הכוכבים שנשקפים מבעד לחרכי הסכך? בקרוב יעברו שומרי המסורת את צום יום כיפור ולאחריו יניחו יתד ראשונה בסוכה. אנחנו, לעומת זאת, רוצים להציע לכם כמה מסעדות עם סוכה
מסעדות גורמה כשרות: אנטריקוט במגוון עשבי תיבול ותבלינים; חזה אווז בקלבאדוס ושאלוטס; ריזוטו שקדי עגל וארטישוק ירושלמי; טורנדו רוסיני בליווי פירה כמהין, פוקצ'וי אפוי ברוטב יינות הגולן. מי אמר שכשר זה לא טוב?
למסעדת אנטריקוט דה פריז הכשרה שבהרצליה פיתוח יש מנת בית מיוחדת מאד: סטייק פריט המלווה ברוטב סודי שמוכן ממגוון עשבי תיבול ותבלינים. בשעת צהריים תוכלו ליהנות מהאנטריקוט המשובח במסגרת ארוחה עסקית משתלמת
טוב לנו עם סטייקים, בלילה אנחנו חולמים על פרגיות, שיפודים הם עניין שבשגרה ונתח קצבים הוא שם נרדף לאהבת אמת. במסגרת חיפושינו אחר מסעדת בשרים מומלצת הכנו רשימה של כאלו. שלעולם לא יחסר לכם בשר מן הצלחת
התלונות הרווחות על מסעדות כשרות נעות סביב קינוחים לא הולמים ובשר לא ראוי. אולם נראה שהסברה אינה מתאימה לכל המקרים, ושבכל זאת ישנן כמה מסעדות כשרות טובות. הכנו לכם רשימה – לשימוש עצמי או לאירוח של שומרי המסורת
אנטריקוט דה פריז הכשרה שבהרצליה פיתוח מציגה את החוויה הגסטרונומית המוכרת מהערים הגדולות בעולם. מנת הדגל היא, כמובן, סטייק האנטריקוט עם הרוטב המפורסם, אבל לתפריט יש עוד הרבה מה להגיד. גם בעסקית צהריים
הם עסיסיים, משוישים, מגוידים, עבים ומגרים. אם אתם נמנים על אוהבי בשר, הרי שהסטייק הוא הפטיש שלכם, וסינטה, אנטריקוט וטי-בון עשויים להיות שמות החיבה שתתנו לילדיכם. הנה ארבע הצעות לסטייקים משובחים במסעדות משובחות
"כשאנו מגיעים לעיקרית, שואל המלצר רטורית: אנטריקוט? כי זהו הייחוד העיקרי של מסעדת לאנרטריקוט דה פריז, המתגאה בכך שהיא נאמנה למנה המקורית שפיתח השף פול ז'יסנט דה סור..." שפרה צח, לאנטריקוט דה פריז בהרצליה