הבצק כבר מזמן אינו עניין של הישרדות אלא של טעם, וטעם טוב. בין אם אתם חסידי מאפי הגבינה ובין אם אתם חוטאים בשוקולד, בין אם אתם אוהבים לחם מלא ובין אם דל קלוריות, מצאנו לכם 4 מאפים (ועוד כמה) שתשמחו לטעום
הארוחה החשובה ביום, ולא רק למערכת העיכול. מזון לנשמה, חדווה שמתמלאת על גדותיה למראה כוס קפה מהבילה, מאפה פריך או גבינה טובה. וכשמתחילים עם כאלו את הבוקר, היום לא יכול שלא להיות טוב. הנה ארבע ארוחות בוקר מעולות
השף אשר מדר מבית קראנץ' אצולת המאפים שבראשון לציון מספר לנו על הכשרתו (חוש שישי), על אהבתו (דפש מוד), על החלום (לעבוד ללא שכר), על ההשראה (ג'יימי אוליבר), וגם משתף אותנו בסוד הכנתו של פלוט איטלקי מעולה
אפרת רוזן לא עוברת על החוקים: את סוף השבוע מתחילים בבראנץ' עשיר, והפעם בקפה-קונדיטוריה קראנץ' אצולת המאפים שבראשון לציון. מדפי הקונדיטוריה עמוסים במבחר לחמים, עוגות, מטבלים וממרחים, והיא לא נכנעת לדבר
ערב ולנטיין בפתח, ולרשותכם ארבע הזדמנויות מצוינות לחגוג את ערב האהבה עם מתנות מתוקות, שיותירו את בני הזוג שלכם כמהים לעוד (שוקולד). רק אל תשכחו שמותר לכם לאהוב כל השנה, לא חייבים לחכות ל-14 בפברואר