ארבע מנות קינוחים מעולות מבתי קפה, קונדיטוריות ומאפיות מצוינים הפזורים ברחבי ארצנו. מה בא לכם? שטרודל וינאי? גלידה, עוגת מוס שוקולד? פרלינים? פטיפורים? עוגת גבינה ופקאן? קרואסון? דייניש? במה שחשקה נפשכם
משנכנס אדר מרבין בשמחה, וגם במשלוחי מנות. במיטב מסורת הנתינה והאכילה היהודית, בפורים אנו מעניקים איש לרעהו מכל טוב, ולשמחתנו יש לנו השנה קצת יותר מאזן המן המסורתית הממולאת בפרג, וזאת חרף כבודה, שבמקומו מונח
דודו אטומזגין, בעל רשת קונדיטוריות אוטמזגין ואלוף ישראל בעוגות שמרים, מונה את המדינות בהן למד פטיסרי, מספר איזה חיה לעולם לא תקפץ אצלו על המחבת, בוחר לעצמו קריירה אלטרנטיבית, ומספק מתכון לבריושים מעוררי תיאבון