"אני יודעת שהשם לא מתחבר לפנטזיה אבל הטעם...'שומולוי גולושקה' זו עוגה הונגרית שעשויה משכבות של עוגות וניל ועוגות שוקולד, כל אלו ספוגים ברום ומוגשים עם קצפת..." אורלי פרש אזולאי מגלה שהתמכרה למקום מתוק
למי שמחפש סיבה טובה לנסוע לצפון – אם זה בגלל הולנטיין, אם זה בגלל שהצפון הוא עדיין האזור הרומנטי ביותר בארץ, או סתם כי התחילה עונת החרציות – הנה ארבע מסעדות משובחות בצפון הארץ, שרק בגללן שווה לקום מהכורסא
לאלו מאיתנו שלא יכולים לסיים ארוחה בלי קינוח; שמתוק הוא בשבילם פתרון למתי ששמח, שעצוב, שבודד; שתמיד מחפשים איך להגדיל ולשכלל את החוויות הקולינאריות הפרטיות והמתוקות שלהם: הנה ארבעה מקומות מתוקים ושונים ברחבי הארץ
''בינתיים, אנחנו מקבלות בלינצ'ס גבינה לוהט, זרוי אבקת סוכר, ושני גומבוץ – שזיפים וגבינה, המוגשים לצד אבקת סוכר ושמנת חמוצה...''. במקום מתוק בצת, בבית שנראה כמו ציור של ילדים, ערכה מיכל זמרני היכרות עם מטעמי המטבח ההונגרי