בואו נודה, ארוחה טובה במסעדה תמיד תשדרג לנו את החוויה של החופשה המשפחתית או הזוגית, אך עוד יותר כיף לאכול במסעדה שלא הכרתם ולגלות טעמים חדשים וסוחפים. בגליל יש לא מעט מסעדות קטנות ומרתקות, ששווה לצאת מהצימר בשבילן או לקחת הפסקה קצרה מהטיול ולסעוד בהן. מסעדות מומלצות בגליל - לכל מי שרוצה לחדש ולהפתיע
''הגיע הזמן למנות העיקריות, ואל השולחן הגיע המלצר עם קבב לבנוני, המוגש עם מקלות קינמון כשלצידו צוואר כבש במילוי אורז עם בשר. יחד עם שתי המנות האלו הוגשו לנו גם שלושה סוגי אורז...'' נדב אבידן יצא לשיחת גברים בערבסקה
''העזר-שכנגד מודיע לי שהוא מתכוון לעמוד בפיתוי ולהתמקד בחומוס. בפאתה הוא נשבר, נוכח המנה שמורכבת משכבות של בשר כבש טחון, טחינה חמה עם צנוברים ופיתה קלויה מלמטה...''. שפרה צח ובן זוגה התפתו ממעדנים לבנוניים בערבסקה
לכבוד ראש השנה לאילנות, שיחול בשבוע הבא, יגישו מיטב המסעדות ארוחת ט''ו בשבט מיוחדת, הכוללת מנה ראשונה, עיקרית ואחרונה במחיר 120 ₪ לסועד. ברוח החג, תקדיש המסעדה בשם הסועד עץ לקרן קיימת לישראל, למען שיקומם של יערות הצפון שנפגעו במלחמת לבנון השנייה. הפרויקט יערך בתאריכים 20-26.1.08. הנה ארבע מהמסעדות שלוקחות בו חלק
אלו מאיתנו שאוהבים לאכול מחוץ לכותלי המטבח מקבלים בסוכות את מלוא הלגיטימציה: בסוכות זו מצווה, אפילו חובה, לאכול בחוץ, על המרפסת, באוהל בדואי – בכל מקום שאינו תחת קורת גג. הנה כמה מסעדות טובות, שמאפשרות לכם לעשות את זה בסטייל
מנות שחוגגות את החורף בארבע מסעדות מומלצות
הבעיה בערבסקה היא לא מה לאכול אלא על מה לוותר. הנה, כבר בתור התחלה נוחתת על שולחננו ערימת פיתות ולאפות מהבילות שנאפו בזה הרגע, יחד עם עשרה סוגי סלטים ובהם חומוס לבנוני עם גרגרים, כרוב כבוש קלות, גרגר נחלים עם רימון, טאבולה, והכי פשוט ומפתיע, סלט עגבניות קלופות בלוויית בצל ונענע