בצהרי שישי רגועים מבקרים דניאל לוין ועדי בפאב-מסעדה האני ביץ' שביפו. הישיבה מול הים והבריזה הנעימה משכנעת אפילו אותו ("איש של ויסקי ולא של קוקטיילים ורודים") לנסות את האפל אמרטו לפני השרימפס המוקפצים ביין
אחרי שבוע מעייף וקשה, אין כמו להושיב את עצמך בבר-מסעדה ממש על הים, להשיב את נפשך עם קוקטייל מרענן, ולהתפנק על מנות ייחודיות המשלבות מזרח ומערבת, תוך שאתה צופה בשקיעה. דניאל רום מילא מצברים בהאני-ביץ'
חם בטבריה וגם בתל אביב ועוד יותר באילת. ואין כמו ארוחה על חוף הים, עם בריזה, שקיעה ורחש גלים ברקע. ארבע המלצות שיגרמו לכם להתחיל לאהוב את הקיץ...
עונת האירועים בפתח וכדי להתמצא באינסוף האפשרויות צריך דוקטורט בקייטרינג. ארבע המלצות על מסעדות וחברות קייטרינג שיהפכו לכם את האירוע להצלחה ולזיכרון מתוק במיוחד