4chef מציגה סדרת מגשי פוף שעומדת לפתור לכם את הבעית האכילה במיטה וגם רעיון מקורי לחגיגות הסילבסטר, הקשור בקוקטייל חושני, ניחוחות בשר משובח וקינוח מתקתק (אפילו שהסילבסטר עוד רחוק...)
הראש היהודי לא מפסיק להמציא לנו פטנטים. כמה פעמים נעלמה לכם מגבת המטבח או היא סתם לא מצאה את מקומה? כמה פעמים פחדתם להחתך בשעת חיתוך הירקות? 4chef מציגה סדרת גאדג'טים חדשה שעונה על הצרכים והבעיות
ברשת 4chef מבינים שתה הוא הרבה יותר מסתם משקה: הוא פילוסופיה ואורח חיים. בימים אלו משיקה החברה את מחלקת ה T- Department, מחלקה אשר תתמקד בתרבות שתיית התה
יש שתי דרכים לדעת שהחורף בדרך: 1. ברגע שהזזנו את השעון 2. בשעה שש, שכבר רואים חושך מוחלט. אז איך מתכוננים לעונה הקרירה? בקוק סטור מציגים קולקציית כוסות השומרות על חום, וב -4chef משיקים כלים מקצועים לבישול חם
קבלו את הטרנדים החדשים לשנת תש"ע מרשת The Cook Store: מתקן לייבוש חסה, מסחטת רימונים לסוכה ועוד. מעניין אילו הפתעות וחידושים נזכה בשנה הבאה? וגם 4chef מזמינה את ההורים והילדים לסדנאות בישול בחג סוכות
''לאחר המרק והלחמניות, הגיש לנו השף מנת צ'ילי קון קרנה, תבשיל חם ומהביל של בשר טחון, שעועית וירקות בתבליני פפריקה וכמון. לשדרוג המנה, הוא המליץ להוסיף פפריקה מעושנת...'' נעמה הלוי, חולקת חוויות מסדנת בישול בפורשף
''המאפה הראשון שלמדנו להכין היה דייניש ריבת שזיפים. אני ויפצ'וק, זוגתי לאפייה, מרחנו ריבה על גבי הבצק, ומאוד השתדלנו שלא יראו אותנו מלקקות את האצבעות...''. שירי טוב הסתחררה מהריח, ומקלות ההכנה, בסדנת מאפי השמרים של פורשף
יש לדאוג ללחות בתנור, יש להתחיל מטמפ' גבוהה, ובניגוד למה שסבתא אמרה – מומלץ לפתוח את דלת התנור במהלך האפייה. חני לשם, שפית הבית של פורשף, עורכת סדנה מיוחדת לשבועות, ומציידת אותנו, על הדרך, בטיפים לאפיית עוגות גבינה
רוצים להיכנס למטבח ולא יודעים איך? מתים לבשל ארוחה רומנטית, אבל בקושי מצליחים להרתיח מים לקפה? סדנת בישול לרווקים של פורשף תלמד אתכם את יסודות הבישול הפשוט והבסיסי. מכאן ועד ארוחות גורמה הדרך קצרה
הערב הראשון של סדנת בישול פירות ים עם השף איל לביא, היה ערב קסום. משתה חגיגי ומיוחד, שנמשך ברוגע ובנעימות והפך לבילוי של למעלה מחמש שעות. כשהקסם נגמר, נזכרנו באושר שהמשתה הפעם יימשך יומיים
תשעה ימי חופש מהגן ומבית הספר בפתח ואפשר לנצל אותם ללמידה חווייתית. ב-4שף, טייסט, ספייסס ובמקומות נוספים מציעים סדנאות בישול לילדים, משוקולד ועד סושי לאנשים קטנים
יש מי שחנויות לציוד משרדי עושות להם את זה. אנחנו בעד חנויות לכלי מטבח. אם הן מתהדרות בפרודוקטים מיוחדים ובאוסף סכינים שלא נראה כמותו, זה אפילו עוד יותר טוב
יפתח ארד, אדריכל תל-אביבי ובשלן, החליט להתמודד עם החרדה של חייו וללמוד להכין בצק שמרים. טור על הסדנה שכולם רוצים לקחת אבל פוחדים לנסות, ומתכונים ללחם ולבריוש בטטה.
החגים מאחורינו ושגרה ארוכה ומייגעת לפנינו. איך שוברים אותה? הנה כמה רעיונות לסדנאות בישול שיזרימו בכם דם חדש. לא לבשלנים בלבד.
''הדרך הכי טוב להתכונן לחג'' היא לא במטבח אלא בטלפון. עושים כמה טלפונים, ומכינים מקום אצל מישהו אחר. אם הצליח והוזמנתם, יהיה לכם זמן לבוא לסדנה בשביל הכיף, ואם לא, בואו לסדנה כדי ללמוד מתכונים ופטנטים חדשים לקראת האורחים שיגיעו אליכם''.