דורון לביא, ממסעדת הבית של דורון שבכפר ורדים, מספר על לימודי הבישול חובקי העולם שלו, מהם חומרי הגלם האהובים עליו, איזה מטבח בינלאומי נותן לו השראה ומה היה החלום שלו, שאותו כבר הגשים. ויש גם מתכון לפטריות ממולאות
ט''ו באב הוא מהערבים העמוסים במסעדות ארצנו, כך שכדי למצוא מקום פנוי יש להקדים ולהזמין. למי שעוד לא החליטו לאן, ארבע המלצות על מסעדות רומנטיות ומצוינות, שגם בימים רגילים יודעות לקרב לבבות.
ארוחות המתנהלות כטקסים, תפריטים משתנים מידי יום, מנות שמוגשות בסלון, בחצר, בלול או ברפת, שהוסבו לחדר אירוח.