זנזרה הוותיקה בלב נווה שאנן שבחיפה מציעה גם היום אוכל איטלקי, אווירה אותנטית ומקום מפגש מקומי. התפריט כולל ארוחות בוקר סיציליאניות, פסטות במבחר רטבים, מנות עיקריות עסיסיות וקינוחים מרגשים. ובצהריים – ארוחה עסקית
פסטה פנה זנזרה שהוגשה בדרגת עשייה אל דנטה ברוטב שמנת, עם נתחי עוף ואספרגוס ששולבו בו בעדינות; סקלופיני עגל שבושל ברוטב יין אדום מתקתק שצומצם היטב; סקלופיני עוף ברוטב שמנת עדין – אורלי פרש-אזולאי, זנזרה בחיפה