"על מחבת רותחת הגיעו נתחי בקר, עוף ובשר לבן מעורבבים בגמבות ירוקות וכתומות, בצל ורוטב שעועית אלוהי..." דניאל לוין במסעדת צ'אנג סינג, הסינית הוותיקה שחולשת על המדרחוב של מרכז נתניה: לא צריך ויזה בשביל אוכל סיני
''הדים סאם הוכיחו שוב כמה גאוני הוא מטבחו של המזרח הרחוק. כמו הסושי, הדים סאם תלוי במרכיבים משובחים אך בסיסיים ובכישרון להבין את כוחה של הפשטות....''. מסעדת צ'אנג סינג הזכירה לאדווה גן סתיו את הארוחות המשפחתיות של ילדותה
כבר חלפו הימים שמסעדה סינית פירושה כדורי עוף מטוגנים ברוטב אדום, והאוכל הסיני, והאסייתי בכלל, תפס לו זה מכבר מקום של כבוד בנופי המסעדנות הישראלית. הנה ארבע מסעדות משובחות מן המזרח הרחוק. שתיים סיניות, שתיים אסייתיות