''אני מקבלת קרייזי אבי מקי, סושי הצופן בחובו טייגר שרימפס ואבוקדו, בציפוי פירורי פנקו. המנה נראית כיצירת בונזאי קטנטנה ומוקפדת: קישוט סלרי נחתך כעץ, ומצל על הג'ינג'ר הכתמתם. עיגולי גזר גזומים בקצוות כמניפה משמשים צלחת לוואסאבי. הרול עצמו מנוקד בחום ולבן – מיונז ורוטב טריאקי סמיך – וטעמו משלב היטב בין הדג לירק...''. מסעדת ליצ'י שבמרכז הכרמל היא המקום המושלם להתיידד בו עם האוכל האסייתי
אח, מתוקה היא הפגישה עם חבר ותיק, מתוקה כמו הרוטב האסיאתי המתוק בצבע כתום עז המתלווה לעתים למעדני המזרח. יש כל כך הרבה מה לומר, כל כך הרבה עדכונים לעדכן וסיפורים לספר, וכשעושים את זה על מגש סושי זה אפילו עוד יותר טוב.
הנה משהו שעוד לא עשיתם בחופש הגדול – קטיף ליצ'י. יוצאים לשטח עם סלים וסולמות ומלקטים מזון. בפסטיבל הליצ'י במעברות אפילו לוקחים את הילדים לסיבוב במכונת קטיף אמיתית.